sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 naapsak yav kursak mı acebaha bı ımperıal guıld. sole mesala kasmaya ıhtıyacı olanlara yardım etmeyen paraya ıhtıyacı olanları assalayan. bırlıkte base kaldırma ve zorlu raıdlere katılabılecek. pvp dır benım hayatım gerısı yalan dıen. guıld chatte terbıyesızlık etmeyıp, yaptıgı yardımlasmanın havasını atmayan sole bı ımperıal guıld kursak mı acep. cok mu bayar bu guıld ıslerı yoksa hıc baymazmı, bılmemkı ne dıonuz son kalan 15 ımp eclıpsede. ben bu konu uzerınde dusunmeye basladım. 3 5 arkadaslarada olaya nası baktıklarını soruyorum. aslında bende pek sıcak deılım ama ne bılıım karsılastıgım herkes kurak abı dıo bıde burada toplu olarak sorıım dedım. ama dedıgım gıbı, kımseye bebek bakıcılıgını yapmak yok. yardımlasma falan ok de ole belese yatma yok. kımsenın kasacak gucu yok keza. hepımız oyun oynamak ıcın buradayız. heh bıraz fazla yorgunum sanırım bu ısler ıcın.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Aklıma Dark Force ve kahverengi robe geldi yine :)[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 haha gelsin tabi, Dark Jedi robelari normal Jedi robelarindan daha guzel hem.. normalde zaten melek gibi adamsin be alante, bi de oyunda dogrunun yaninda olup napican, join the dark side! ben varim guild isine, soyle "ay oldum uhuh", "ay olurum ben gelmem buhuhu" diye aglamadan etmeden, pvpyse pvp, base huntsa base hunt yapilsin edilsin, nebleyim illa rebellarin saldirmasi beklenmesin, overt olup herkesin basina bela olunsun, "ulan gene mi bunlar, olecez ya" dedikleri bela bi guild mesela, ne bileyim o olsun bu olsun. onu tutulmasin.[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yok illa sehrimiz olsun, vay efendim shuttle'imiz olsun diye kasip da citizen noob su bu pesinde kosmaya da gerek yok, sehir olmayiversin ama aksiyon olsun, eglence olsun, savas olsun. bi guild hall neye yetmiyor, isteyen evini alir koyar etrafina.[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Şahsen bende Imp Turk Guildinin kurulmasından yanayım ama Revhas'in dediği gibi şu an toplasak şu Pati'de 15 kişiyiz.Hadi Pati'ye takılmayan Imp Turkler olsa Eclipse'de tahminen toplam 25 kişi fln oluruz.Ve bu bizi güçsüz kılar. Ama kurulması taraftayım.Her zaman destek veririz Sad.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yanlis anlasilmasin sanirim oyundaki butun turk impleri taniyorum hepiniz cok kaliteli adamlarsiniz fakat bu guilde karsi cikiyorum cunku 15 kisi ile guild olmuyor =(ayni anda maksimum 3 bazende 4 kisi online olacak en azindan Dcrew de oyleydi.E durum boyle olunca tabii ki her hangi bir etkinlik yapilamiyor herkesin cani sıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 25 kisilik guild neden gucsuz oluyor anlamadim, 8 kisiden fazlasi grup olamiyor, guild butun galaksiyi ele gecirmek icin kurulmuyor ki?[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 25 kişilik bir guild dedik tamam.Peki bir etkinlik yapmak istesek ne kadar kişi online olacak Sylian'in dediği gibi ? FRF nin üye sayısı 120'nin üstünde.Ben FRF'de olduğum süre içinde aynı anda online olanların sayısı 15'i geçmemiştir. Peki bu kadar çok kişinin içinde 15 kişi online olabiliyorsa 25 kişi içinden kaç kişi online olabilir aynı anda ? Kando ve Ben zaten hep birlikte giriyoruz oyuna.Sad'i her gün online görüyorum başka imp yok listemde.3 kişi de sanırım etkinlik , base hunt yapamayız ve ya base'e saldırı olduğunda savunamayız. Guild kurulmasından yanayım guildchat'te Türkçe konuşmak isterim ama öncelikle kendi Guild Hall'imizin varlığı için savaşmamız gerek.Ve bu güç sağlanamazsa var olamayız.Guild projesi yatar. Bunu demeye çalışıyorum.Sonuçta shuttle siz da olsak base'imize dalabilecekler ve onlara "lütfen saldırmayın biz güçsüsüz" diyemeyeceğiz.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya iste ben bunu anlamiyorum, siz hali hazirda hep beraber ayri yerlerde bu oyunu oynamiyo musunuz? bu insanlar bir araya gelip de guild kurunca neden yapilan seyler yapilamaz oluyor? guild kurunca guild disindan insanlarla etkinlik yapilamiyor mu nedir? her neyse ya, sad hakliymis, ben cok yorgunum bu islere baslamak icin diyodu, surda iki tartisma beni de yordu, daha is baslamadan gozunuzde buyutmekten isi yapilamaz hale getiriyosunuz, aferin. boyle zihniyetle kurulacak guilde kimse de katilmasin zaten, hayir gelmez.[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İmparatorluk da böyle cöktü işte :P (hadi gaza gelin biraz sayemde bari )[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 valla söle imp bir guild olsa ne güzel olurdu helede şehri olsa valla değmede yanında yat hele türk hepsi allah beee derim :D düşünsenize imp kardeşlerimiz diyorki " sevgili frf yarın akşam size ziyarete gelicez çayınızı içmeye gelmişken overt geliriz sizin base i de patlatırız birde diyoruz ki " hay hay bekleriz bakalım patlatabiliyormusunuz" sizi güzelce ağırlarız sonrada siz dersiniz " ama bu olmadı sizide bizim şehre bekleriz " :D[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave) Sevgi Lee (Crafter of FrF) Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: DarKRideR, 30 Eylül 2005 18:13 tarihinde demiş ki: FRF nin üye sayısı 120'nin üstünde.Ben FRF'de olduğum süre içinde aynı anda online olanların sayısı 15'i geçmemiştir. bu söze yanıt vermem lazım FrF evet 140 üyesi olan bir guild evet 15 civari online ile takiliyoruz ama 24 saat içinde en azından 40 farklı üyemiz online olabiliyor. Bunun haricinde üyelerimizin çoğunun gsm ve messenger gibi ulaşım bilgleri elimizde mevcut eğer ciddi bir durum olursa gerektiğinde 60 online kişiye rahatça ulaşabiliyoruz ayrıca -SOL- NRN Vodo gibi birçok rebel guild ilede irtibatımız var saolsunlar PvP var dediğimizde bizi hiç yanlız bırakmıyorlar. acil bir durum olduğunda her türlü yardımı bizden esirgemiyorlar[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave) Sevgi Lee (Crafter of FrF) Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: veliaht34, 30 Eylül 2005 22:25 tarihinde demiş ki: valla söle imp bir guild olsa ne güzel olurdu helede şehri olsa valla değmede yanında yat hele türk hepsi allah beee derim :D düşünsenize imp kardeşlerimiz diyorki " sevgili frf yarın akşam size ziyarete gelicez çayınızı içmeye gelmişken overt geliriz sizin base i de patlatırız birde diyoruz ki " hay hay bekleriz bakalım patlatabiliyormusunuz" sizi güzelce ağırlarız sonrada siz dersiniz " ama bu olmadı sizide bizim şehre bekleriz " :D valla hem de ne guzel olurdu ama bakalim, belki soyle dinc, yenilmekten etmekten korkmayan kacinmayan bi kac insan cikar da kurulur guild.[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: veliaht34, 30 Eylül 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 30 Eylül 2005 18:13 tarihinde demiş ki: FRF nin üye sayısı 120'nin üstünde.Ben FRF'de olduğum süre içinde aynı anda online olanların sayısı 15'i geçmemiştir. bu söze yanıt vermem lazım FrF evet 140 üyesi olan bir guild evet 15 civari online ile takiliyoruz ama 24 saat içinde en azından 40 farklı üyemiz online olabiliyor. Bunun haricinde üyelerimizin çoğunun gsm ve messenger gibi ulaşım bilgleri elimizde mevcut eğer ciddi bir durum olursa gerektiğinde 60 online kişiye rahatça ulaşabiliyoruz ayrıca -SOL- NRN Vodo gibi birçok rebel guild ilede irtibatımız var saolsunlar PvP var dediğimizde bizi hiç yanlız bırakmıyorlar. acil bir durum olduğunda her türlü yardımı bizden esirgemiyorlar yanlış anladın :) Biliyorum ne olduğunu bir günde kaç farklı kullanıcının girdiğini hunt yapılacaksa verilen sözün tutulduğunu. Ama dediğim gibi.Siz 60 kişi toplayabilirsiniz biz 15imizi toplarız. Şehri olmayan bir guild düşünülüyor ki ben bu dediklerimi şehir savunması için yazmıştım :) Bence gayet iyi olur sad'la oyunda konuştuk zaten.Ben destek veririm.Neden olmasın ?[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Morian, 30 Eylül 2005 18:26 tarihinde demiş ki: ya iste ben bunu anlamiyorum, siz hali hazirda hep beraber ayri yerlerde bu oyunu oynamiyo musunuz? bu insanlar bir araya gelip de guild kurunca neden yapilan seyler yapilamaz oluyor? guild kurunca guild disindan insanlarla etkinlik yapilamiyor mu nedir? her neyse ya, sad hakliymis, ben cok yorgunum bu islere baslamak icin diyodu, surda iki tartisma beni de yordu, daha is baslamadan gozunuzde buyutmekten isi yapilamaz hale getiriyosunuz, aferin. boyle zihniyetle kurulacak guilde kimse de katilmasin zaten, hayir gelmez. Abi evet haklısın çok büyütüyoruz ama bir guild kurulacaksa ki tarih sahnesine bakıldığında bir devlet kurduğunuzu düşünün.Geleceğini düşünmezseniz onu yaşatabilirmisiniz ? Nitekim ben şehir kurulacak sanıyordum kurmayı düşünmüyormuş Sad. O zaman dediklerim boşa çıkar.Eski Türkler gibi göçebe önümüze gelene bir tekme şeklinde gideceğiz.En iyisi.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 25 "oyun oynayan" kişi ile çok güzel guild olunur , neden olmasın.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 abi tamam işte 25'i da sürekli mi oynayacak ama ? Ben ve Kando hafta içi okul var diye giremiyoruz mesela.Ee herkesin üni'si , işi vs. var.Çağırılır toplanılır ayrı konu. neyse işte şehiri olmayan guild dedi Sad ben bu dediklerimi şehir için yazmıştım.Yanı şonuçta şehrimiz olursa günün her saati Base baskını olabilir ve savunamayız iddiasi ile . Eski Türkler gibi göçebe :) En iyisi Sad ve Mo :) Göktanrı Palpatine[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 çok güzel demek ki en azından 5 kişi sürekli online olan buluruz. 3 tanesinin jedi olduğunu düşünürsek bu demektir ki her gece base patlatabiliriz ki o zaman inanılmaz ünlü bir guild oluruz :)[signature][hline]WOW Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve ne olduklarını unuttum :) SWG Harun Rasit (Windu Jedi) Sgecca Master Artisan Satto SAS Master BH-Master Pistoleer-CM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ki zaten tanıdığım tüm impler jedi :D bir iki tanesi hariç :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ben sad harun haftanın 5-6 günü online durumdayız zaten ama yanımıza 4-5 kişi daha lazım online olan... zaten online olan 8 kişi olsa bize yeter biz o 8 kişi ile FrF nin çayını içmeye gideriz... :) ama dediğiniz gibi şehir filan yok... akıncılar gibi... o gün 8 imp. çocuklar gibi şendik, 8 imp. dev gibi bir orduyu yendik! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kando ve bende 7 gün online gibi bir şeyiz :) Hafta içi her gece yarısı hafta sonu tüm gün online'iz :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bu kadar dert etmenizide anlamadım ben... sounçta bu bi oyun. kurarsınız guild bakarsınız oluyor mu olmuyor mu.. olmazsa da dünyanın sonu değil , oyunda bitmiyor..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 abi hiç olmadı denildigi gibi şehri sonra kurarsınız önce bir guildi kurun bir bakarsınız sayiniz olmuş 30-40 kişi o zaman şiehir olayına girersiniz....[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave) Sevgi Lee (Crafter of FrF) Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yok arkadaslar 2 sehrin kurulusunda fiilen bulundum ben, 2 cisinde ole pek emegim yok ama ilki herkesin malumu. hepimizi cok ugrastirdiydi. galaksinin ilklerinden ve en gusellerindendi uzun bi surede yasadi. simdi bu giristeki maksat belli, sehir işleri ile falan ugrasamam bunlar cok yıpratıcı işler herkeste bi uzay gemisi var istediği yere istediği şekilde gider. evini de istediği yere kursun. maksat guild chatinizi acip overt iken abi bana daliyolar surada dedinmi, cat die yanında adam bulabilecegin bi guild olması. gece sikildim naapsam die dusncegine hadi giyin robelari armorlari bugun bunlara bela olacagiz diyebilecegimiz bi olusum. hani sen dersinki bu gece hunt yapacak varmı die malesef anacım bulamazsın keza bızde (tanıdıgım) herkes full temp zaten. o yuzden gıder huntının yaparsın sen pasa pasa. benım dedıgım guıld tamamen pvp guıldı. ortada adam yoksa dwb ye gıdeılebılır belkı. zaten ondan baskada beraber gıdılebılecek bı yer yok. bu guıldın tek amacı gezegenlerdekı base dengesını degıstırmek ve avare avere dolasan overt rebellerı kesmek. dıe dusundum. bastan da dedıgım gıbı, yardım ısteyen arkadaslarıma tabıkı musaıtsem elımden geldıgınce katkıda bulunuyorum. ama bu guıldın manatalıtesı yardımlasma, sehır kurulumu ve tıcaretı kapsamıyor .en azından kafamdakı. tabı bunları yazarkende lutfen yanlıs anlasılma olmasın guıld lıderı sıfatıylada yazmıyorum . mutlaka bu ıslerı bende daha ıyı kovalayacak bırılerı vardır. keza ben yorgunum. o yuzden hepınızın bakıs acılarını konu baqslıgına katkıda bulundugunun farkında olarak daha cok bu yonune yogunlasırsanız sevınırım. bu tarz bısı ıcın ne dusursunuz. bu bır pvp guıldıdır(klan desek daha doru olur.) gerı kalan konular bu gu nun eylemlerı atrasında olmayacak sadece assasıanlardan(bu tarzı benımseyen slayerlar) olusacak bı klan ıdı dusuncem. kısacası yogun emek gerektırmeyen ama maksımum zevk alınabılecek bır toplulugun olusumu kastettıgım. ben hala uzerınde dusunmeye devam edıyorum. bole bı olusum bana hos gelıyor. bıraz daha olgunlastırırsak eger belkı bı yone dogru ılerleyebılme sansımız olur. hepınıze degerlı fıkırlerı ıcın ayrıca tesekkur ederım.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Abi güzel işte ben varım şehir istemiyorum ev hiç istemiyorum sürekli overt geziyorum ve de rebel kesmekten özellikle base patlatmaktan inanılmaz keyif alıyorum. O yüzden ben varım kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar