Blackfake Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 burning legion serverında bir oyunucuyum ve özlüyorum eskiden 2 bg wardı şimdiyse 1 arathi basinden başka hiç bi bg de player yok inanın özledim av de yenilmeyi bile özledim lvl 51 paladinin elinde unstop. force görmeyi özledim ... flag alıp swiftshift yapan druidlere (realde) küfür etmeyi özledim ama hepsi gitti şimdi herkez recouce peşinde ...[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Yeter yeter.. O kadar TuF yeter. O ne ööle allah aşkına, Uncommon yapacaklar yakında zaten.[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 o bahsettiğin yerlerin repusu honeredde kaldığı için bende özlüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 AB'de insanlar exalted olduktan sonra cogu cikacak zaten.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bi ben exalted değilim oraya :/ IRC den ayarlayalım bari bi AV.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben bi kaç gün kastım ( 7 ) gün honored oldum.. hadi hayırlısı[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar