Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu oyunla ilgili hiç bi haber gormedim 5 çok sevmiştim 6 cısınıda heyecanla bekliyorum bu oyun hakkında bi bilgisi olan varsa yazabilirmi
Mesaj tarihi:
Menejerlik oyunlarının demolarını nasıl oynuyosunuz? Yani ben çok seviyorum fmyi ama tam sürüm olmadan nasıl oynanır ki? Bi açıklayın belki indiririm demoyu ben de.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
İyi de bu oyunun oynanışına daha sonra bazı şeyler eklenmez mi? Bi ara beta-demo diyorlardı. O iyice garibime gitti zaten. Betasının demosu mu olur? Yoksa beta mı diyeyim, demo mu diyeyim karar mı verememiş :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Beta demoyu menejerlik oyunlarında yapmanın bence pek bir anlamı yok. Ama tercih meselesi tabii...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
beta demo çıkarmalarının nedeni sadece oyun hakkında fikir edinmemiz deil. sigames forumlarında binlerce adam bug bildiriyo veya yanlış kadro vs. söylüyor. beta test hesabı[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Mesaj tarihi:
cevaplari simdi okudum acayip sevindim uzun suredir cikmasinin bekliyodum ;)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

• Yeni Oluştur...