berqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bu oyunla ilgili hiç bi haber gormedim 5 çok sevmiştim 6 cısınıda heyecanla bekliyorum bu oyun hakkında bi bilgisi olan varsa yazabilirmi
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 fm 2006 diye arat :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
khala Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 www.soccercenter.net[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer
khala Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 www.fmfaq.com yeterlidir 2 site demolar mevcut ikisindede.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Menejerlik oyunlarının demolarını nasıl oynuyosunuz? Yani ben çok seviyorum fmyi ama tam sürüm olmadan nasıl oynanır ki? Bi açıklayın belki indiririm demoyu ben de.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 6 ay oynuyorsun. oyunu gormene, database'i yoklamana yariyor.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 İyi de bu oyunun oynanışına daha sonra bazı şeyler eklenmez mi? Bi ara beta-demo diyorlardı. O iyice garibime gitti zaten. Betasının demosu mu olur? Yoksa beta mı diyeyim, demo mu diyeyim karar mı verememiş :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 beta demo. oyun yapım aşamasındayken çıkarılan demo. gold demo ise piyasaya çıkıcak oyunun aynısı.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Beta demoyu menejerlik oyunlarında yapmanın bence pek bir anlamı yok. Ama tercih meselesi tabii...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 beta demo çıkarmalarının nedeni sadece oyun hakkında fikir edinmemiz deil. sigames forumlarında binlerce adam bug bildiriyo veya yanlış kadro vs. söylüyor. beta test hesabı[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 gold demo dur başka bişidir artık tam olarak çıksada bizde kafayı yesek maç kazanacaz die[signature][hline]can't settle the area
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Evet ya, çıksın artık.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 www.addmanager.com bu da güzel[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
berqe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 cevaplari simdi okudum acayip sevindim uzun suredir cikmasinin bekliyodum ;)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love
Öne çıkan mesajlar