demonizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 pvp de ve pve de hangi poison ları kullanıyorsunuz?, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 5 man instanceda slow poison kesinlikle pvp de de ben aynisini tercih ediyodum ama off hande magelere karsi mind numbing surulebilir ama solo ve raidlerde su 5 taneye kadar stack olabilen dotlu poişson kullanilabilir dps artsin diye[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Pvp ve Pve ikisinde de creepling+instant kullanıyorum.. Mind dumbling caster slayer bi poison gerçekten castera ve hybridlere karşı çok işe yarıyor yinede creepling+instant bnm genel favorim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Benim tercihlerim şunlar olurdu; 5 Kişilik instance: Cripple+Instant Raid instance: Deadly+Deadly Pvp: Cripple+Mind numbing (mutlaka bir şekilde caster'la karşılaşılıyor çünkü) Ayrıca wsg oyunlarında kendi bayrağınızı almamız gerektiğinde Wound poison mutlaka kullanırdım, takımda 2 rogue isek cripple'ı ona bırakır 2x Wound kullanırdım -ki daha hızlı bir şekilde stack olabilsin. Ha birde feral druid'lerle duel yaparken wound poison, druid'lerin heal over time'ını pasifize edebiliyor. Poison'ı cure edip edemediklerini bilmiyorum ama duel sırasında yapabilenle karşılaşmamıştım oynadığım dönemde.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bir kere pvp de kesinlikle crippling i tercih ederim adamin kaçmasi engelliyor onun disinda caster ise mind( buyu hizini yavaslatandi sanirim ismini yalnis hatirlamiyorsam) healersa wound poison kullan[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar