Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah şu cılgın paladınler

Blackfake

Öne çıkan mesajlar

walla paladan sora shammy kasmak cok super herkese tawsie:D bu arada palaylada oynadım shamanlada ; pala daha cok savunmaya yönelik immune shield , plate, shield, heal ,5 sn stun bırakında fazla dmg vermesin ölmüyo herifler:D shammy daha dmgr ama savunması az dengeli yani herşey:D hammer of wrath ın gelmesi super oldu palalar için cünkü adamlar acı çekio du yakalıcas die
:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hammerheart, 30 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
15 level düşük adamla başedemiyosan ne diyim mouseu ayağınlamı tutuyosun yada klavyeye burnunla filanmı basıyosun yok eğer bunlar deilse imkansız bişey bu

ayrıca bu shamanın güçlülüğü değil senin eksiğindir

hmm...kısaca ünlü shaman repliği "Learn to play your class, n00b" diyosun yani. o da güzel...hep bizim eksikliğimiz zaten, sizinle pvpye giren herkes eksik, hiçkimse sınıfıyla iyi oynamayı bilmiyo bi siz sınıfınızı tamamen kullanıyosunuz di mi...insaf artık insaf ya...

ayrıca bilgin olsun diye söylüyorum bu shammy arkadaş bana saldırdığı sırada bilgisayar başında değildim, odadaki kitaplıkta bi kitap bakmak için kalkmıştım ve shaman saldrıdığındada 1-2 saniye felan bilgisayar başında değildim ve dövüşün geri kalanını da oturmaya bile fırsat bulamadan klavyenin başında ayakta yaptım...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kelemvor, 30 Eylül 2005 10:45 tarihinde demiş ki:
Nedense ne zaman bi shaman, paladin başta olmak üzere diğer tüm sınıflara nerf diyince göbeğim çatlayana kadar gülüyorum...

ben yerlere y atıyorum ve bazende msn den arklara msj ı yolluyorum fıkra sanıyorlar :D[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bi paladin offansive de olabilir full crit giy shieldı salla 2 elli mace yada kılıc güzel olsun oh ne güzel at stunu dal küt küt sora baktın hp inmişsenin acdivine ı healını at dalmaya devam baktın adamın hepe inmiş ranged bi pellin var onu kullan aha karsındaki olmus =P[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leopar, 30 Eylül 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
said:
Hammerheart, 30 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
15 level düşük adamla başedemiyosan ne diyim mouseu ayağınlamı tutuyosun yada klavyeye burnunla filanmı basıyosun yok eğer bunlar deilse imkansız bişey bu

ayrıca bu shamanın güçlülüğü değil senin eksiğindir

hmm...kısaca ünlü shaman repliği "Learn to play your class, n00b" diyosun yani. o da güzel...hep bizim eksikliğimiz zaten, sizinle pvpye giren herkes eksik, hiçkimse sınıfıyla iyi oynamayı bilmiyo bi siz sınıfınızı tamamen kullanıyosunuz di mi...insaf artık insaf ya...

ayrıca bilgin olsun diye söylüyorum bu shammy arkadaş bana saldırdığı sırada bilgisayar başında değildim, odadaki kitaplıkta bi kitap bakmak için kalkmıştım ve shaman saldrıdığındada 1-2 saniye felan bilgisayar başında değildim ve dövüşün geri kalanını da oturmaya bile fırsat bulamadan klavyenin başında ayakta yaptım...

bak işte ozaman onu baştan söyleceksin ben nerden bilim senin kitaplıkta olduunu ayrıca 15 level altın adama karsı normal sartlarda yenemeyip pot kullanırsan bunu buraya shaman OVERPOWER die yazman senin ayıbın olurdu bişe yazıyosan iyice belirt kimse müneccim deiil burda

[Bu mesaj Hammerheart tarafından 30 Eylül 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Hammerheart tarafından 30 Eylül 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bu pek bişeyi değiştirmezki hammer? mounted durumdaydım ve bilgisayarın başında değildim doğru, ama shammy saldırdıktan en fazla 1-2 saniye sonra tekrar başına dönmüştüm. olay başladıktan 5-7 saniye sonrasında ise hpim 3/1e düşmüştü , natures grasp koymasam o arada belki öldürürdü bile...ngden sonra çekilip heal yaparken earthshock atıp interrupt etmeside cabası. ha öldürdümmü?evet öldürdüm, ama nasıl?tam bunun rootsu açıldığında şansıma bi paladin yetişip şu stun eden sealden attıda o arada işini bitirdim...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leopar, 30 Eylül 2005 10:31 tarihinde demiş ki:
çokda iyi olur. shamanlar hep inkar ediyorsunuz ama kabul edin işte, olmamanız gerektiği kadar güçlüsünüz.eğer ben lvl 55 druid olarak daha dün STVde lvl 40 shamanla dövüşürken heal pot içmek zorunda kaldıysam bu işte bi terslik var demektir, kimse kusuruma bakmasın...adamın tek yaptığı=büyü yaparken earthshock-bide bilmediğim büyülerde attı galiba...ki benden 15 LEVEL DÜŞÜK bir shamanın eartshockuna resist etmem gerekmezmi?etmesem bile çok düşük dmglar yemem gerekmezmi?adam tek başına 5-6 saniyede 2.5k hpyi üçte birine indirdi ya...

haklısın shamanlar güclü oyle olması gerekir diye düsünüyorum
ama yukarıda anlattıklarının tek kelimesine bile inanmak zor
herkezin bildiği gibi shaman a karsı en dayanıklı class druid dir
druid ler mana ve heal hatta critt healleri ile meshurdur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 30 Eylül 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
said:
Darksun, 30 Eylül 2005 05:10 tarihinde demiş ki:
Canın %25 in altına düştümü ranged spell atabiliyor paladinler.critlerse bayağı acıtıyor =P

%20 o ve 1sn casting süresi nedeniyle swing timerı da resetliyor, hedef 1.5sn'lik heal yapsa, pot içse, hatta blood craze veya benzeri hot'a maruz kalsa öylece ortada kalıyorsunuz, rakip tüymüş oluyor. işe yaradığı yerler var ama işe yaradığı kadar yaramadığı, hatta daha kötü duruma soktuğu durumlar da yaşadım casting süresi nedeniyle..

o hammer of wrath kafana düşsün
adama bak ya ranged die die kafamızı yedi şimdide beyenmio! işe yaradıı yerlerde varmış yaramadığı yerlerde varmış bak bak bak...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla paladine ne yapmışlar bilemiorum ama tam anlamıyla "gz kuşu" olmuş benden 2 level yüksek bi paladini guard ların arasında kesmek gerçekten çok zevkli. Ve ayrıca alliance ların başına geliyor mu bilmiyorum ama bi mob keserken hp min azalmasını bekleyip öyle dalan playerların çoğu paladin ne biçim iyiliğe hizmet ediyorlar böyle anlamadım ben.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Dunemaul Level 4* Troll Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

sizi temizleyerek hizmet ediolar işte?[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

bir shaman olarak beni yenen priestler,mageler oldu ama totemlerimin bi tanesinebile dokunmadan beni kesmeye çalışan çok warrior,pala,rogue canını yaktım.. Shamanın olayı totemlerde yatıyorvebu işin farkına varan için çocuk oyuncağı.. Kabiliyetsizlik yapıp soora nerf shaman dememek lazım..[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Claim, 01 Ekim 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
bir shaman olarak beni yenen priestler,mageler oldu ama totemlerimin bi tanesinebile dokunmadan beni kesmeye çalışan çok warrior,pala,rogue canını yaktım.. Shamanın olayı totemlerde yatıyorvebu işin farkına varan için çocuk oyuncağı.. Kabiliyetsizlik yapıp soora nerf shaman dememek lazım..

sen stoneclaw totem dik bende 3.80 lik silahla vuruyom ona tamammı =) üstüne bu attackdan rage de kazanmıyım,

Ha bak totem'e mortal strike atabilirim instant nasıl olsa ne kuzel dimi.

Ya lütfen bıraz mantıklı konuşalım.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lamerize, 30 Eylül 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Valla paladine ne yapmışlar bilemiorum ama tam anlamıyla "gz kuşu" olmuş benden 2 level yüksek bi paladini guard ların arasında kesmek gerçekten çok zevkli. Ve ayrıca alliance ların başına geliyor mu bilmiyorum ama bi mob keserken hp min azalmasını bekleyip öyle dalan playerların çoğu paladin ne biçim iyiliğe hizmet ediyorlar böyle anlamadım ben.

burada ii bi noktaya parmak bastın ama herkes rp yapmıyor malesef
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...