Luke Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 On=@ItemDropOn_Ground if !(( + > if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing)) if ( == t_fish) // tutulan baliklari act.bounce // at cantaya endif elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery)) if ( == t_food) // yapilan yemekleri act.bounce // at cantaya endif endif endif boyle birsey buldum sitede bende de balıklar ve magery ile yapılan yemekler cantaya dgilde yere dusuyor bu satirlari ne sekilde nereye eklemem gerekiyor aciklarmisiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 playera verdigin eventa oldugu gibi eklemen gerekiyor.. eger o eventta ztn itemdropon_ground trigger ı varsa on=@itemdropon_ground yazan kısım dısındakileri oraya koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luke Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben soyle halletttim.. On=@Login f_player_login events +e_canta [events e_canta] On=@EnvironChange if (0 < 1) On=@ItemDropOn_Ground if !(( + > if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing)) if ( == t_fish) // tutulan baliklari act.bounce // at cantaya endif elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery)) if ( == t_food) // yapilan yemekleri act.bounce // at cantaya endif endif endif umarim sorun kalmamıstır ama bu event sorununu cozene kadar cok urastım:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 dedigimle aynı şeyi yapmışsın ztn.. sadece hali hazırda var olan bir eventa eklemek yerine yenı bir event yaratmışsın [Bu mesaj Chernobel tarafından 02 Ekim 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 acemilik zor sey be arkadasım napalım:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 halletigin şeyi niye sorun olarak yaziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bilgehan sen post kasasın die yazıyorum:) hallettigimi bildirmek ve benden sonrakilere halledilis seklini gostermek istedim hepsi bu ne var bunda..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 çok pis post kasarım dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar