adidas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 istanbuldan klasik n-gage arıyorum yüksek hafıza kartlı bol aksesuarlı olması tercihimdir ayrıca ps2 ile takas da yapılabilir elinde olupta satmak veya takas yapmak isteyenler özel mesaj atabilirler
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bende var ama sanırım 50 milyonluk bir masrafı vardı :) o yüzden 100 milyon gibi bir fiyata bırakabilirim...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i]
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 arkadaşım satıyor. Kalsik n-gage, 512 otech mmc, full aksesuar +phillips kulaklık. fiyatı 350 civarı. msn sini yazayım konuşur anlaşırsın. [email protected][signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bende satabılırım , garantısı yılbaşına kdr, sorunu yok . 32mb hafıza kartı war.[signature][hline]FB Sailing Team
adidas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dostum ilgin için sağol ama ben klasik arıyorum
Enots Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 anladım radyo olayı filan..ama radyoyu gözden çıkardıysan mp3 playeri var benim QD nin
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 qd nin ses kalitesi klasik n-gage ile yarışamaz çok fark ediyor. Ayrıca sen qd ye playeri kendin yüklemiş/yükletmişsin sonuçta klasik n-gage de bu kendisinden gelen bir özellik. özetle qd sadece oyun oynamak için :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Öne çıkan mesajlar