adidas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 istanbuldan klasik n-gage arıyorum yüksek hafıza kartlı bol aksesuarlı olması tercihimdir ayrıca ps2 ile takas da yapılabilir elinde olupta satmak veya takas yapmak isteyenler özel mesaj atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bende var ama sanırım 50 milyonluk bir masrafı vardı :) o yüzden 100 milyon gibi bir fiyata bırakabilirim...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 arkadaşım satıyor. Kalsik n-gage, 512 otech mmc, full aksesuar +phillips kulaklık. fiyatı 350 civarı. msn sini yazayım konuşur anlaşırsın. [email protected][signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bende satabılırım , garantısı yılbaşına kdr, sorunu yok . 32mb hafıza kartı war.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 PM attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adidas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dostum ilgin için sağol ama ben klasik arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 anladım radyo olayı filan..ama radyoyu gözden çıkardıysan mp3 playeri var benim QD nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 qd nin ses kalitesi klasik n-gage ile yarışamaz çok fark ediyor. Ayrıca sen qd ye playeri kendin yüklemiş/yükletmişsin sonuçta klasik n-gage de bu kendisinden gelen bir özellik. özetle qd sadece oyun oynamak için :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar