Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiyeleriniz

Kumadam

Öne çıkan mesajlar

heh işin kıl tarafıda archery silahları use best weapon olsada düzgün çalışmıyo :) ( mesela 120 fencing varken UBW bow kullansanız 120 archery varmış gibi olmuyo hatta bi çok kez miss oluyor )

ama archery skilli yüksek olupta use best weaponlı başka silah kullandıgınızda işe yarıyo

cidden güzel bi kaç use best weapon silahı bulunursa archery artırmak en mantıklısı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle her chariniza hiding alin, kac kere pesimde pklar varken , kac kere etrafim balronlarla doluyken etc. kurtuldugumu ben bilmiyorum. Super bir skill.

Hatta benim charda 20.1 tracking ile kalan 80 puani hidinge verdim. 20.1 trackingle butun ekrandaki saklanmis kisilerin isimleri liste olarak onunuze geliyor, birtanesine basincada yerlerine kadar bulabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar Kumadam istemese de GM Parry icin 5 saat yeterli :)

Nasil mi?

0-32 buy from a Warriors Guild Guildmaster
32 - GM I had two cows, a sheep, two chickens, two pigs, two rabbits attack me at the Jhelom farms.

5 saat 10 dakika 23 saniyede 0'dan GM ! :) Yani Ali Baba'nin ciftligi seklinde. Bana komik geldi ve dogrulugunu bilemem.[hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 21 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
denedim ben yapamadım jean[hline]

Parry icin yazdin ise ilginc. Ben hayvanlar ile degil ama Jhelom Arena'da ordaki savascilar ile yapmistim. Onemli olan ayni anda birden fazla iyi melee vuran yaratik/savasci/vs parry yapmak. Her basarili savunma bir artis saglayabiliyor. Ben Jhelom'da cok rahatlikla GM'lemistim powerhour filan kullanmadan. Kolay olmasi lazim hala.

Ayni anda birden fazla Blade Spirit de iyi. Mage ayni zamanda heal edecek seni. Bunu denedin mi?[hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

beyler heling diosunuz da bandagelama olayı çok yavaştı gibi kalmış bnm aklımda yani pvp sırasında ne işe yarıo bandagelamak onu anlamadım... adam siz bir bandage yapana kadar oldurur sizi gibi gelio bana ztn aosta gordum en saçma şey bandage olayıydı suresi değişti mi bilmiyorum valla bnm bi mage var 59 mageryli kapalıydı 2 aydır acc gene açtım bugun... şu anki durumu bilmiyorum ama 2 ay once oyleydi hatta bir buçuk flm...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...