Anason Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 aa mono gelmiş tatilden.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: hilikus, 21 July 2003 10:43 tarihinde demiş ki: simdik...bi iki dip not diiiim archery bence de cok mantikli hatta super eglenceli gelebilir..neden? .............. [hline]*curiosity res-kills* ...mono Hmmm, archer'a geri donus mu yapsam ne? Guzelmis. :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 heh işin kıl tarafıda archery silahları use best weapon olsada düzgün çalışmıyo :) ( mesela 120 fencing varken UBW bow kullansanız 120 archery varmış gibi olmuyo hatta bi çok kez miss oluyor ) ama archery skilli yüksek olupta use best weaponlı başka silah kullandıgınızda işe yarıyo cidden güzel bi kaç use best weapon silahı bulunursa archery artırmak en mantıklısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 stratics'te okuduğum bir yazıda, archery skill'i ubs listesinde yer almıyor diyordu.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Şimdi bu durumda ortaya iki tablo çıkıyor. Must alınacaklar: - Archery - Tactics - Anatomy - Healing - Fencing - Hiding Geriye 2 slotluk yer kalıyor. Onlar içinde alternatifler şöyle: - Stealth - Chiv - Resist Evet bu durumda ne yapıyoruz? Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Oncelikle her chariniza hiding alin, kac kere pesimde pklar varken , kac kere etrafim balronlarla doluyken etc. kurtuldugumu ben bilmiyorum. Super bir skill. Hatta benim charda 20.1 tracking ile kalan 80 puani hidinge verdim. 20.1 trackingle butun ekrandaki saklanmis kisilerin isimleri liste olarak onunuze geliyor, birtanesine basincada yerlerine kadar bulabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu arada okudugum kadari ile Ilshenar Humility'deki Ankh artik Corpse'un attigi level-5 zehiri iyilestirmiyor. Yani Gcure potion almaniz gerekiyor bol bol :) Sahsen denemedim forum'larin yalancisiyim :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Her ne kadar Kumadam istemese de GM Parry icin 5 saat yeterli :) Nasil mi? 0-32 buy from a Warriors Guild Guildmaster 32 - GM I had two cows, a sheep, two chickens, two pigs, two rabbits attack me at the Jhelom farms. 5 saat 10 dakika 23 saniyede 0'dan GM ! :) Yani Ali Baba'nin ciftligi seklinde. Bana komik geldi ve dogrulugunu bilemem.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 denedim ben yapamadım jean[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Angelfire, 21 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: denedim ben yapamadım jean[hline] Parry icin yazdin ise ilginc. Ben hayvanlar ile degil ama Jhelom Arena'da ordaki savascilar ile yapmistim. Onemli olan ayni anda birden fazla iyi melee vuran yaratik/savasci/vs parry yapmak. Her basarili savunma bir artis saglayabiliyor. Ben Jhelom'da cok rahatlikla GM'lemistim powerhour filan kullanmadan. Kolay olmasi lazim hala. Ayni anda birden fazla Blade Spirit de iyi. Mage ayni zamanda heal edecek seni. Bunu denedin mi?[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sen aos tan sonra kastığına eminmisin parry i?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Hayir pre-AoS .[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben aostan sonra yaklasik 6-7 saatte gmledim parry i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 banada bi soyleseniz su an 87 ancak cok yavaşladı gain im ne yapmam gerekli[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 15 tane kedi ile gm ledim gayet ii gain gelio :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 beyler heling diosunuz da bandagelama olayı çok yavaştı gibi kalmış bnm aklımda yani pvp sırasında ne işe yarıo bandagelamak onu anlamadım... adam siz bir bandage yapana kadar oldurur sizi gibi gelio bana ztn aosta gordum en saçma şey bandage olayıydı suresi değişti mi bilmiyorum valla bnm bi mage var 59 mageryli kapalıydı 2 aydır acc gene açtım bugun... şu anki durumu bilmiyorum ama 2 ay once oyleydi hatta bir buçuk flm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar