gellidus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ahaha harbi haberdeki kopek ile burdaki kopek birbirine cok benziyor ya. Insallah onlar degildir tabide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mükemmel bişey ya Uçan kuşa borcum olsa böyle bişeyi satmam Mahvolur insan :([signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Of olsun yazık ama balkonda bakılmaz ya.. bizim köpek var evin heryerinde özgürce dolaşıyo akşamüstü ve sabahların köründe de dışarı çıkarıoz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar Balkonu Görünce EMİNİM böyle konuşmazsınız ve ayrıca. Köpecik TÜm Gün İşyerinde Yaklaşık 400 metrekare bir alanda dört dönüyo sadece geceleri uyumak için eve geliyordu. Şimdi bi tanıdık var burda sayılı zenginlerden işyerinin karşısında bahçeleri var baya geniş şimdilik onlarda duruyo abim inşaat mühendisi. bi müstakil ev yapmayı planlıyoruz bakalım. hayırlısı köpegimi hergün alıyorum gezdiriyorum ztn. ben ondan AYRILAMAM!!!![signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Siamon, 27 Eylül 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Of olsun yazık ama balkonda bakılmaz ya.. bizim köpek var evin heryerinde özgürce dolaşıyo akşamüstü ve sabahların köründe de dışarı çıkarıoz.. benimki kadar gezdiriyorsan varya ben kendimi atayım o balkondan[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bu ne ya cep telefonu satar gibi kopekmi satılırmış 1 yaşında hele yazık hayvana bakamayacaksanız neden alırsınız[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Cyclone, 27 Eylül 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Balkonu Görünce EMİNİM böyle konuşmazsınız ve ayrıca. Köpecik TÜm Gün İşyerinde Yaklaşık 400 metrekare bir alanda dört dönüyo sadece geceleri uyumak için eve geliyordu. Şimdi bi tanıdık var burda sayılı zenginlerden işyerinin karşısında bahçeleri var baya geniş şimdilik onlarda duruyo abim inşaat mühendisi. bi müstakil ev yapmayı planlıyoruz bakalım. hayırlısı köpegimi hergün alıyorum gezdiriyorum ztn. ben ondan AYRILAMAM!!!! Eger bu bir itiraf mesajiysa yani haberdeki kopek sizinse -ki hala inanmak istemiyorum- Sahsen haberde balkonda var bence gayet kucuk bir balkon yani balkonu gorseniz boyle demezsiniz sozu gayet sacma olmus.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakmaa.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ohannes. o köpek benim olsa varya ve bu durumda tüm türkiye görse bu ülkeyi terkederim be. İddaa Ediyorum. Köpegime Bu Memlekette Uşak'ta Yani. Benden Daha İyi Bakacak Birisi Daha YOKTUR. Bu Kadar Açık Ve Net. O Resimdeki Köpegi Görünce Bende Acayip Üzüldüm. Birde Şu Var. Evet KÖpegi satma Kararı Almıştık Ama Sebebleri Çok. KÖPEĞİN İYİLİĞİ İÇİN BUNU DÜŞÜNDÜK. Ama Neyse Şuan Annemleri İkna Ettim. Odamda Besliyorum. Balkonda Oldugunda Çok Bagırıyo Geceleri Çiftleşme Vakti Geldi.[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? [Bu mesaj Cyclone tarafından 04 Ekim 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 he birde o balkonda kediye bile bakınmaz. BALKON DEDİGİM ALAN ŞUAN. GELİR SEVİYESİ DÜŞÜK BİR AİLENİN EVİ BÜÜYKLÜGÜNDE. Tahminim 40-60metrekare arası[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 köpek erkekse dikkat et kendine :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar