Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Selam arkadaşlar ; Bu gün 10 gibi Agro'daki evimden ayrıldım ve Rug için parçalar toplamaya başladım.Aradığım parçanın biri benim evime 200m uzaktaki bir evde çıktı.Kando yanımdaydı işte gittik aldık arkadan gelince bir baktım Imp Base.Bunu görünce tabii Kando'ya "sülo bak bizim evin arka tarafında üs" varmış dedim :) Ondan sonra rahat bi 2-3 dk evi aradım yok.Wp açtım gittim ve manzara;;; O üssün olduğu yer tepelikti.yanındaki Small Naboo House tamamen içi batmış kapısı vs. benim ev yükseltide kalmış :) Ama işin güzel bir large ev girecek kadar yer düzleşmiş. Şimdi bu üs geçici mi ? 1 saat içinde konulmuş ben mission için diye düşünüyorum çünkü her türlü npc var ama bir sürü Trooper var Converse edilebilen.Bu üs kalıcı demeyin :) Çok sinirimi bozuyor nedense :) Eğer yıkılabilirse Rebellerden rica edebilirmiyim yıksınlar :) (ne biçim imp'İm ben :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 geçmiş olsun abi:), adamlar tam da base kuracak yer bulmşlar... helal yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kalici diyiyorsun yani :) off yetkililere öndeki naboo house'i bahane ederek ticket mi atsam aeuehaea :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 birazdan oyuna giriyorum. oyunda isen mail ile wp at görmem lazım:)[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Random spawn base ler onlar , server restart zamanında gider , yada 1 2 güne kadar despawn olur , çeşitli yerlerde durduk yere spawn olup tekrar yok olur bu base ler.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ehehe evet bu gün kayboldu restart atılmadığı halde. Dün gece oyundan çıkarken işte 5 gibi ticket attım sabah 10'da girdim yoktu base.Galiba developerlar kaldırdı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Developerlar forumları bile okumuyor ve masa üstü bilgisayarlarında SWG yüklü değil ne kaldırması. Kendi timerları var onların random spawn olup random kalkıyorlar her seferinde. 1 güne kadar bakılanda ticket olduğunu sanmıyorum 3 güne anca cevap veriyorlar CSR lar...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ahaha güzel yorum :D Neyse kalktı ya kurtuldum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Arkansis, 03 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki: 1 güne kadar bakılanda ticket olduğunu sanmıyorum 3 güne anca cevap veriyorlar CSR lar... o kdr da diil yaa.. tmm memnun muyuz? diiliz, ama bu kdr da abartmaya gerek yok bence[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 nesini abartmaya gerek yok ? theed kantinden çıkamıyordum 3 gün boyunca çıkamadım kantinin arka kapısından. onuda pvp zamanı keşfettim , baktım 2 tane overt geliyor üstüme , arka kapıdan çıkayım suya kaybettiririm izimi sora yine gelir bakarım dedim , bi baktım arka kapıdan çıkamıyorum. Ticket attım böle böle , 3 gün sonra bir csr , girdim düzelttim dedi. 3 gün boyunca theed de kantine giremedim overt ,basılırsam çıkmaz sokak kalmayım diye... ıncık cıncık sorunlarınada 2 günden önce cevap alamadım hiçbi zaman ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 03 Ekim 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 abi ben dün sabah 7-8 arası ticket attım ve 18:30 gibi cevap geldi. 12 saat bile geçmedi ve cevap yazdı adam. bazen de 1-2günde geliyor.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 valla kelime tarayıcı program yazmış olabilirler phrase phrase zamanında Blizzard support bunu yapıyordu , halada yapıyorlarmı bilmiyorum , StarCraft için mail yazardım , 2 dakika sonra, sorununuz tarafımızca yanıtlanacaktır , fakat anladığımız kadarı ile bla bla bla konusundaki sorununuz için önce şu support sayfasını bir okuyun diye yazı gelirdi... İşlerine geldiğince bakıyorlar işte...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya o üs gider kalici degil o :) bide crs'ler benim ticketimda 30dk icinde cvp yaziyo walla hic beklemedim o kdr...gerci bi sabah erkenden atmistim oglen gibi cvp gelmisti...balliyim sanirim :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar