Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben çok mu kıskancım şimdi ?

zarek

Öne çıkan mesajlar

of fazla temas var o dansta gitmemesi lasım =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 02 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
Ya olum sen bi tanga dansını izle artık ölür müsün, öldürür müsün bilemeyeceğim.Yani o kadar yakınlaşma var ki. Bizim bazı arklar, toplum önünde ve ayakta yapılan bir sex türü olarak tanımlıyorlar.Sen bilirsin.
[signature][hline] Loves are masturbating now..

=)

[Bu mesaj Aradhell tarafından 02 Ekim 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kocasımısın? nişanlısımısın?

istediğini yapmakda serbesttir, kendi zevkidir edeceğin lafı edersin. Sonrası onun bileceği iştir, böyle anlamsız şeylerle kısıtlamak saçmalık. Bırak hayatını yaşasın, sen onu mutlu etmek için varsın, gerisin yaalaaan dolaaaan[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence de ne duşunduğunu soyle sonra serbest bırak
o neyapacaksa yapsın sen de duruma gore neyapman gerekıoyasa yaparsın
cok baskıcı olma cunku yasaklar daha cekıcı gelır ınsana![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

o dansı örendikten sonra emin ol elini tutmaktan fln utanmicak :)

yani senin için daha ii olur...[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ...
i am from garbage

[Bu mesaj pogodi tarafından 02 Ekim 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oha ne demek ya? Tangoya gidiyor abi kız saçmalama... Dansta insan karşındakini bir seks unsuru olarak görmüyor, biliyorum... Hem annem, hem de ağabeyim yıllardır tango yapıyorlar ve yani seni temin edebilirim bu konuda... Dans sonuçta bırak yapsın kız tangosunu...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

ya kıskanıpta saçma sapan konuşursan bence senin için daha kötü olur asıl kuul davrancan :P o zaman onunda hoşuna gider bi o kdr olgun olduunu görür, modern olduunu sana daha bi yakınlaşır, tangoyu tango için yapar :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

doğrardım. sonra taksim meydanında sallandırırdım.
ne oldu tango yaptıysa. sen eğer kız arkadaşına samimice güvenmiyorsan. bırak elini karaçarşafa girip hiçbir tarafını hiçkimseye görmese dahi seni aldatırdı. ama güveniyorsan gözün arkada kalmaz.sen karar ver ve mantıklıca düşün[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
octopus, 02 Ekim 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
ya kıskanıpta saçma sapan konuşursan bence senin için daha kötü olur asıl kuul davrancan :P o zaman onunda hoşuna gider bi o kdr olgun olduunu görür, modern olduunu sana daha bi yakınlaşır, tangoyu tango için yapar :)

Ne moderni kardeşim, kız elin oğluna yapışacak, nerdeyse her halt olacak, ama ben modern olup sırıta sırıta ii devam et diyeceğim haaa! Keserim Ülen, çocuğuda kızıda![signature][hline]Acıların Patisiyim...
Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...