zarek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kız arkım tango kursuna yazılmış. başkasıyla tango yapcakmış. benim elini tutmama kızan hanımefendi bunda bi sakınca görmüyor. benim yerimde olsanız n'aparsınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yalnız yollamazdım kesinlikle. Çok çok çok öğrenmek istiyorsa da onunla birlikte yazılırdım.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bencede birlikte ogrenin =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 of fazla temas var o dansta gitmemesi lasım =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ya olum sen bi tanga dansını izle artık ölür müsün, öldürür müsün bilemeyeceğim.Yani o kadar yakınlaşma var ki. Bizim bazı arklar, toplum önünde ve ayakta yapılan bir sex türü olarak tanımlıyorlar.Sen bilirsin.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben olsam döverim ya da yok ya dövmem. buna izin vermem. bidaha böle salak bişey isteyecek olursa basarım tekmeyi Bi de ben sapım ona göre[signature][hline]iloveyounatalie.iloveyouforever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: LordOfBlood, 02 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Ya olum sen bi tanga dansını izle artık ölür müsün, öldürür müsün bilemeyeceğim.Yani o kadar yakınlaşma var ki. Bizim bazı arklar, toplum önünde ve ayakta yapılan bir sex türü olarak tanımlıyorlar.Sen bilirsin. [signature][hline] Loves are masturbating now.. =) [Bu mesaj Aradhell tarafından 02 Ekim 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 pauahah elini tutmana izin vermiyomu puahahahaha[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 biz beraber yazıldık dans kursuna , kıskançlıklada alakalı değil ortak zevk. unutmayın herkesin kendi hayatı var. tango ogrenmek istiyorsa ogrenir ..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ismi ters bi kere. yok yok benle çıkçaksa gitmesin, gitçekse çıkmasın. ben öğretirim zaten her türlü dansı gerek yok.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ne dansı ya ben evde oturcam o dansa gidecek annaaaaa bababababaab puahaahh[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kocasımısın? nişanlısımısın? istediğini yapmakda serbesttir, kendi zevkidir edeceğin lafı edersin. Sonrası onun bileceği iştir, böyle anlamsız şeylerle kısıtlamak saçmalık. Bırak hayatını yaşasın, sen onu mutlu etmek için varsın, gerisin yaalaaan dolaaaan[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben kaldıramazdım şahsen. ayrıca elini tutamıyosan o senin kız arkadaşın değilmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya bence de ne duşunduğunu soyle sonra serbest bırak o neyapacaksa yapsın sen de duruma gore neyapman gerekıoyasa yaparsın cok baskıcı olma cunku yasaklar daha cekıcı gelır ınsana![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bende kaldıramazdım[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 elini tutmana kzıo bide tango ya gidio direk yolu göster yani.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gönül ister yolu göstermek ama bazen muhtaç olabiliyo insan o kıza çevremde çok gördüm bu şekilde insan[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 o dansı örendikten sonra emin ol elini tutmaktan fln utanmicak :) yani senin için daha ii olur...[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage [Bu mesaj pogodi tarafından 02 Ekim 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Oha ne demek ya? Tangoya gidiyor abi kız saçmalama... Dansta insan karşındakini bir seks unsuru olarak görmüyor, biliyorum... Hem annem, hem de ağabeyim yıllardır tango yapıyorlar ve yani seni temin edebilirim bu konuda... Dans sonuçta bırak yapsın kız tangosunu...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ama eşi yakısıklı olursa kesin arada bi elektriklenme oluoo..benden solemesii[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya kıskanıpta saçma sapan konuşursan bence senin için daha kötü olur asıl kuul davrancan :P o zaman onunda hoşuna gider bi o kdr olgun olduunu görür, modern olduunu sana daha bi yakınlaşır, tangoyu tango için yapar :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 doğrardım. sonra taksim meydanında sallandırırdım. ne oldu tango yaptıysa. sen eğer kız arkadaşına samimice güvenmiyorsan. bırak elini karaçarşafa girip hiçbir tarafını hiçkimseye görmese dahi seni aldatırdı. ama güveniyorsan gözün arkada kalmaz.sen karar ver ve mantıklıca düşün[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sende git onla dans etmeye? çok tatlı bir çift olmuş olurdunuz? kötü bir fikir değil huh?[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 adamı iice gazladınız yaw oturup konuşun rahatsız olucanı söle illa yapmak istiosa yapsın yine[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: octopus, 02 Ekim 2005 17:06 tarihinde demiş ki: ya kıskanıpta saçma sapan konuşursan bence senin için daha kötü olur asıl kuul davrancan :P o zaman onunda hoşuna gider bi o kdr olgun olduunu görür, modern olduunu sana daha bi yakınlaşır, tangoyu tango için yapar :) Ne moderni kardeşim, kız elin oğluna yapışacak, nerdeyse her halt olacak, ama ben modern olup sırıta sırıta ii devam et diyeceğim haaa! Keserim Ülen, çocuğuda kızıda![signature][hline]Acıların Patisiyim... Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar