sonique Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 3d ultima da iyi bi server bulamadım nebula gibi server bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 o nedemek 3 d ultima ? Ultima Online Zaten bir 2 d'dir bide 3'dir Bide fps ultima var iris dioruz ona ki Turkiyede 1 tane var onu destekleyen oda henuz buglariyla ugrasior :)[signature][hline]10 gb reseller disk alani 100gb aylik transfer 18$ cok yakinda ama o zamana kadar www.inboxhosting.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 3d serever yok mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 harbi ya Mondain's Legacy li bi server yok mu şuanda ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 var ama hepsi local :-)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya ml nin patchinde error verio bende bi türlü yapamadım patch.. siz nerden indirdiniz ml yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar