Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG'de takılmayan performans?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
64 ekran kartı yeterli görüntü önemli değil diyiyorsan :) Ama ama ama 1024 ram azamı 2048 önerilir :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
benim sistemim yeterli olcak sonunda umarım rahatcana oynayabilcem:) 2048 ddr2 ram, go6800[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Mesaj tarihi:
Nuwanda ayni sistem bende de var butun ozellikleri maksimum yapinca 20fps yapiyor su an terr detail leri %25 felan yapiyorum golgeler kapali ancak oyle 30fps e cikabiliyorum oyunun grafik motoru cok ama cok sorunlu
Mesaj tarihi:
peki ben su anda 15 fps ile oynuorm desem, sanırım 20yi herhangi bi sekide gecmenin onemini anlarısın sanırm :D yaa ben herseyi full acıp oynama hevseinde diilim takılmasın yeter bna[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Mesaj tarihi:
2048 ram ve radeon x800pro 256 mb var ama yinede grafikler full olarak oynayamıyorum... kalabalıkta takılıyor, sistemle ilgisi yok serverlar ve grafik motordan sorun çıkıyor.[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Revhas and Stareus of Eclipse
Mesaj tarihi:
NVidia kartlarda manasiz bir FPS atlamasi ziplamasi veya 9'un ustune cikmamasi gibi bir sorun var, launchpad'den game options'a girip graphics'ten vertex/pixel shader version'i 1.4'e veya 1.1e indirerek cozebilirsiniz. Ben 9 FPS'in ustune cikamazken simdi 1.4 ile min 22 FPSte takilmadan etmeden oynuyorum lag mag kalmadi.[signature][hline]Morian Dae
Jedi Weakling

Mesaj tarihi:
ya 1.4te ben neredeyse hic fark gormedim diyebilirim. ama baska birisinin soyledigine gore de ATI kartlarda 1.4 opsiyonu yokmus, ona bakmak lazim. 1.1 denemedim cunku bilmiyorum kalitesini..[signature][hline]Morian Dae
Jedi Weakling

Mesaj tarihi:
ben 2048mb ram ve 128mb ekran kartı ile dail up bağlantısı ile gayet rahat bir şekilde oynuyorum. bazen kalabalık alanlarda(mop) load olayi uzun sürüyor ama fps surunu çekmiyorum.

[Bu mesaj Empire tarafından 02 Ekim 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ram çokda önemli deil önemli olan 1gb ram de yeter önemli olan ekran kartın ne kadar iyi o önemli!!! oyunda kasmayı azaltmak için güçlü bir ekran kartınız olmalı bahsettiğim 60-70$ lik ekran kartları deil 150-250$ arası olan ekran kartları ile mükemmel bir performans alabilrsiniz[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave)
Sevgi Lee (Crafter of FrF)
Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz
Freedom Rebel Fighters (Eclipse)
Mesaj tarihi:
64 mx var abi sadece kalabalık yerlerde takılıyor :)

Ram bence daha önemli[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
ya ram baska ekran karti baska ne alakasi var?
mop'a indiginizde cabuk yuklesin istiyosaniz ram.
frame atlamadan, takilmadan, 5 tane jedi meditate'e yatip efekti bastiginda, aoe'de special efektler havada ucustugunda lag olmasin istiyosaniz ekran karti.
ikisi birden olmasin istiyosaniz hem ekran karti hem ram.[signature][hline]Morian Dae
Jedi Weakling

Mesaj tarihi:
evet sende haklısın :)

şahsen ben kendi adıma konuştum.Benim için grafik önemli değil oyundan aldığım zevktir.Benim için ram yeterli ama tabii ekran kartı'da alacağım baydı artık :) Okul var diye zaten oturamıyorum pc'ye bir hafta sonu vardı onu da aldılar artık gizliden gireceğiz zaten[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
said:
Morian, 03 Ekim 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
ya ram baska ekran karti baska ne alakasi var?
mop'a indiginizde cabuk yuklesin istiyosaniz ram.
frame atlamadan, takilmadan, 5 tane jedi meditate'e yatip efekti bastiginda, aoe'de special efektler havada ucustugunda lag olmasin istiyosaniz ekran karti.
ikisi birden olmasin istiyosaniz hem ekran karti hem ram.

pardon ama ram e cache atmadan hdd üzerine swap yazan hdd de sana dünyanın en hızlı ekran kartını versek nası görüntü alacaksın ?

oyunu sorunu basit efektlerde değil , texture lar çoklu ortamda saçmalıyor.

Yerdeki mermerlerin kalitesini yükseltince makina takılmaya başlıyor. Her bir mermeri ya swap yazıyor , yada saçma sapan bakkal amcalara yazdırmışlar kodu.

Herneyse orası başka konu fakat ram olmadan ekran kartının bir işe yaramayacağını belirtmek istedim[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
oyun normal calısmasında 750mb tı kendıne kullanıyor. bıde grafık acarsan olay degısıyo tabı mesala ben 1gb ram ve radeon 9700pro ve 2 ghz cpu ıle kalabalıkta takılmalar yasıyorum olay bayaa bayaa ramde. 2 gb yapmak lazım[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
  • Yeni Oluştur...