Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG'de takılmayan performans?

Vergil

Öne çıkan mesajlar

peki ben su anda 15 fps ile oynuorm desem, sanırım 20yi herhangi bi sekide gecmenin onemini anlarısın sanırm :D yaa ben herseyi full acıp oynama hevseinde diilim takılmasın yeter bna[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

2048 ram ve radeon x800pro 256 mb var ama yinede grafikler full olarak oynayamıyorum... kalabalıkta takılıyor, sistemle ilgisi yok serverlar ve grafik motordan sorun çıkıyor.[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Revhas and Stareus of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

NVidia kartlarda manasiz bir FPS atlamasi ziplamasi veya 9'un ustune cikmamasi gibi bir sorun var, launchpad'den game options'a girip graphics'ten vertex/pixel shader version'i 1.4'e veya 1.1e indirerek cozebilirsiniz. Ben 9 FPS'in ustune cikamazken simdi 1.4 ile min 22 FPSte takilmadan etmeden oynuyorum lag mag kalmadi.[signature][hline]Morian Dae
Jedi Weakling

Sosyal ağlarda paylaş

ben 2048mb ram ve 128mb ekran kartı ile dail up bağlantısı ile gayet rahat bir şekilde oynuyorum. bazen kalabalık alanlarda(mop) load olayi uzun sürüyor ama fps surunu çekmiyorum.

[Bu mesaj Empire tarafından 02 Ekim 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ram çokda önemli deil önemli olan 1gb ram de yeter önemli olan ekran kartın ne kadar iyi o önemli!!! oyunda kasmayı azaltmak için güçlü bir ekran kartınız olmalı bahsettiğim 60-70$ lik ekran kartları deil 150-250$ arası olan ekran kartları ile mükemmel bir performans alabilrsiniz[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave)
Sevgi Lee (Crafter of FrF)
Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz
Freedom Rebel Fighters (Eclipse)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ram baska ekran karti baska ne alakasi var?
mop'a indiginizde cabuk yuklesin istiyosaniz ram.
frame atlamadan, takilmadan, 5 tane jedi meditate'e yatip efekti bastiginda, aoe'de special efektler havada ucustugunda lag olmasin istiyosaniz ekran karti.
ikisi birden olmasin istiyosaniz hem ekran karti hem ram.[signature][hline]Morian Dae
Jedi Weakling

Sosyal ağlarda paylaş

evet sende haklısın :)

şahsen ben kendi adıma konuştum.Benim için grafik önemli değil oyundan aldığım zevktir.Benim için ram yeterli ama tabii ekran kartı'da alacağım baydı artık :) Okul var diye zaten oturamıyorum pc'ye bir hafta sonu vardı onu da aldılar artık gizliden gireceğiz zaten[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Morian, 03 Ekim 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
ya ram baska ekran karti baska ne alakasi var?
mop'a indiginizde cabuk yuklesin istiyosaniz ram.
frame atlamadan, takilmadan, 5 tane jedi meditate'e yatip efekti bastiginda, aoe'de special efektler havada ucustugunda lag olmasin istiyosaniz ekran karti.
ikisi birden olmasin istiyosaniz hem ekran karti hem ram.

pardon ama ram e cache atmadan hdd üzerine swap yazan hdd de sana dünyanın en hızlı ekran kartını versek nası görüntü alacaksın ?

oyunu sorunu basit efektlerde değil , texture lar çoklu ortamda saçmalıyor.

Yerdeki mermerlerin kalitesini yükseltince makina takılmaya başlıyor. Her bir mermeri ya swap yazıyor , yada saçma sapan bakkal amcalara yazdırmışlar kodu.

Herneyse orası başka konu fakat ram olmadan ekran kartının bir işe yaramayacağını belirtmek istedim[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

oyun normal calısmasında 750mb tı kendıne kullanıyor. bıde grafık acarsan olay degısıyo tabı mesala ben 1gb ram ve radeon 9700pro ve 2 ghz cpu ıle kalabalıkta takılmalar yasıyorum olay bayaa bayaa ramde. 2 gb yapmak lazım[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...