Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öksürmekten karın kaslarım ağrıyor


Sensible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar sabahtan beri öksürüyorum hastalıktan,şuan her öksürdüğümde belden yukarı kısmımın tam ortasında feci bir ağrı ve acı hissediyorum. Öksürüğümü tutmaya çalışıyorum ama tutamıyorum. Bir zararı olur mu bu ağrının?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öksürmekten ağrıyabilir. Öksürürken ileri doğru yapılan ani hareket yüzünden oradaki kaslar kasılır ve zedelenir. Öksürüğünü tutma, zararlı. Öksür ve ilaç iç, geçirsin. Ağrısına katlan. Biliyorum çok ağrır ama katlanman lazım.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 03 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar sabahtan beri öksürüyorum hastalıktan,şuan her öksürdüğümde belden yukarı kısmımın tam ortasında feci bir ağrı ve acı hissediyorum. Öksürüğümü tutmaya çalışıyorum ama tutamıyorum. Bir zararı olur mu bu ağrının?
Kronik bronsitim abi, rüzgar vurdugu an cigerlerimi sökene kadar öksürüyorum.
Asist kullanmani öneririm[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Petek Dinçoz demiş ki " doktor tavsiyesi " ..
Bir gidin bakalim ne tavsiye edecek..

Gecmis olsun..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...