Sensible Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Arkadaşlar sabahtan beri öksürüyorum hastalıktan,şuan her öksürdüğümde belden yukarı kısmımın tam ortasında feci bir ağrı ve acı hissediyorum. Öksürüğümü tutmaya çalışıyorum ama tutamıyorum. Bir zararı olur mu bu ağrının?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Öksürmekten ağrıyabilir. Öksürürken ileri doğru yapılan ani hareket yüzünden oradaki kaslar kasılır ve zedelenir. Öksürüğünü tutma, zararlı. Öksür ve ilaç iç, geçirsin. Ağrısına katlan. Biliyorum çok ağrır ama katlanman lazım.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hapşuruğu tutmak felce yolacabiliyor ama öksürüğü bilemicem. Yine de dikkatli ol sen..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 uyumayı denesen? gercekten üzüldüm o agrıyı iyi biliyorum cunku:( gecmiş olsun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Sensible, 03 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar sabahtan beri öksürüyorum hastalıktan,şuan her öksürdüğümde belden yukarı kısmımın tam ortasında feci bir ağrı ve acı hissediyorum. Öksürüğümü tutmaya çalışıyorum ama tutamıyorum. Bir zararı olur mu bu ağrının? Kronik bronsitim abi, rüzgar vurdugu an cigerlerimi sökene kadar öksürüyorum. Asist kullanmani öneririm[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bir sağlıkcı cocuu olarak direk doktora gıtmenı tavsıye ederım zaturre bronşit vs vs git dınlet cıgerlerini bir an önce başla tedaviye[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Gecmıs olsun kardes.Bence hemen doktora gıt.Bu tarz seyler hafıfe alınmamalı basıt bı oksuruk olmayabılır o yuzden sen sen ol hemen gıt doktoruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 gecmiş olsn ama bendede aynı sorun walla cigerlerm dışarı cıkıyıo gibi oluyo..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Petek Dinçoz demiş ki " doktor tavsiyesi " .. Bir gidin bakalim ne tavsiye edecek.. Gecmis olsun..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 devamlı sıcak bişeler içiyom offff bi ara gitmek lazım dr.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 karın kasların hamlamıştır kasılmaktan kas o da sonuçta :P Benim eskiden alerjim vardı bırak karın ağrısını burnum kanardı öksürmekten. karın ağrısının tedavisi kas gevşetici bana kalırsa ama dinlendirsen de geçer :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar