Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cicili bicili Rezalet Sony Yazılımları...[kusunç]

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Hepsi ilk Mp3 playerımla gelen AC3 audio format olayı ile başlamıştı.."1 cdye 450 parça sığdırın!" diye slogan koyup,
Tüm parçaları tek tek sıkıştıran,saatler süren ve beraberindede GBlarca boş yer isteyen güzel program...

Güzel bir günün gecesi...

Yeni bir bilgisayar alınmış,yeni bir yığın tesisat şu bu var..Aynı zamanda yeni bir HANDYCAMde mevcut..Harika! Tam istediğim şeyler ama,

Harikalar içinde takılırken,SONY PICTURE PACKAGE gelip hayatını rezil eder insana...

"1 dakikası 1.5 GB" tutan videolardan,sıkıştırma,grafik ayarları ve HİÇBİR ayarı bulunmayan,FLASHla yapılan dandik,dandik olmasından ziyade "Bebeler kullansın bu ürünün yazılımını,mutlu olsunlar" diyerek piyasaya sunulan,rezil ve rezalet ötesi kusturucu yazılım...

Böyle rezil bir yazılım gören oldumu şimdiye kadar?

"Haydiii iki dakikada videonuzu hazırlayın!" diyerek ortaya konulan dandik demeye utandığım bir yazılım..

25 GBlık ayırdığım SATA hddnin çatır çatır gözlerinin döne döne tüm bilgileri yazmak için 2 dakikasına 4.5 GBdan FAZLA yer harcamak zorunda kaldığın görüp ağladım...

Ah Sevgili ve son bende kalan kırıntılı saygılarıyla Sony,
malesef sen yazılım işlerinden hiç mi hiç anlamıyorsun! Bence boşu boşuna uğraşma!!

Sony yazılımlarını kullanmayın,kullandırtmayın!
Gidip WİNDVR3 ile beraber bir TV kartıyla tüm videoları 300MB a hemde full ekran izleyerek,aynı şekilde muazzam bir görüntü kalitesinde kaydettim..

Bunu'da yapmayacaktın Sony...[signature][hline]i was born ready...Human not anymore..
5000 km back and i will not mercy!
Sosyal ağlarda paylaş

evet

ama o auto video mu neyse
bi kere denedim çok güzel yaptı kendi kendine geçişler falan...

başka bişeyi yok ama

cd ye yazcak olsan 10dk 10dk track track ayırır

powerdvd süferdir onun yanında[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 01 Ekim 2005 03:30 tarihinde demiş ki:
evet kesinlikle katılıyorum. imagemixer geldi sony ile beraber, rezalet. usb den döt kadar zaten resimler çok kızıyorum.

ben hayatımda bu kdr kötü bi program daha görmedim.[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sony mp3 player'larla gelen SonicStage (atrac converter) o kadar kötü bir yazılım ki bir tek SonicStage yüzünden Sony mp3 player almayan birçok insan var. Ben bu kadar kötü converter görmedim hayatımda, resmen "öyle bir program yapalım ki dünyadaki en kötü arayüze sahip olsun, ve tabi bilgisayar içinde playlist oluşturmaya da izin vermeyelim ki insanlar tek tek şarkıları çevirmekle uğraşıp tonla vakit kaybetsinler " diye yazılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizde Başka Türlü Nasıl Ayakta Duracak Sony Dir Ottur .oktur ??

Bugün Şu İnternet Üzerinde Bile En Gelişmiş Yerler Bile Google Reklamları koyarken.

Sony Bunlardan Altta Kalırmıki Piyasasıda İyice Düştü.

Hem Dandik Hemde Pahalı Olunca böyle Oluyor yani.

Ama genede İnsanların HAKLARINI yemege Kimsenin Hakkı YOKTUR.

Gerekirse Gidicen Mahkemeye Vericen Bunları.[signature][hline]www.stormuo.net
www.stormuo.gen.tr
Semih a.k.a Cyclone
-----------------------------------
Mal Mısın Ya ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...