Famy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 arkadaslar 3ekım pazartesı unılerın bos kalan kontjnları dolmaya baslıcakmıs ılgılenenlere duyrulur[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 valla sabahın 5 inde gittim kuğruğa girdim fakat o kadarda telaşlanacak bir durum yokmuş. Form kalmaz dediler , ama form kalmama gibi bir durum olamaz sanırım 9583298 tane getirmişler. Ayrıca sıra mıra da olamaz , adam parayı alıyor veriyor , 50 kişi sıra vardı 2 dakika içerisinde 10 kişi kaldı sıra, yani sabah 8 de kalkan bir adam 9 civarı gidip almaya çalışsa sıra mıra yok , çat alır. O kadar hızlı ve kolay ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ayıptır sorması nerelerde satılıyor bu ek kontenjan formu ?[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Almayın abi form morm. Gittim 2 saat güneşin altında sıra bekledim alabilmek için, keşke çalışsaymışım biraz be. Çekilmez o işkence.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 nerden aldın sen formu yaa[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Haydarpaşa Lisesi'nden.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aldım formu bi kac ii unvdede var acık ama onlarada ben girene kadar ohooo[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar