Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Başlıkta da belirttigim gibi sizce hangi NBA takımının amblemi sizce daha güzel ve daha ilgi cekici benim şahsen gorusum Philedelpia'nin amblemi daha ilgi çekici nedenini bilmiyorum ama gerçekten de forma üzerinde çok hoş duruyor.Tabii eğer forma orjinal ise.Sizlerin de görüşlerini bekliyorum.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yok mu cevap beyler ? Cok mu sabırsızım bilmem ki herkesin görüşlerini çok merak ediyorum.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bulls. en boktanı da phil bence.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bulls'unkide güzel ama bence Phil.nınki bence daha güzel.Bu benim görüşüm :)[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mavericks[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Philadelphia 76ers[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Katılıyorum mantar benım de gorusurum senin gibi.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 timberwolfs[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Memphis tabiki.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 toronto raptors..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ben Mavericks'in amblemini seviyorum. Ama ilgi çekici mi? Orasını siz karar verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mavericks.. ondan sonra da timberwolvesunki hoş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrFuNK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bence raptorsun amblemi çok ilgi çekici. hele carterin üstünde 99 daki forma çok ilgi çekiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bobcats tabii taraftarı olmamında bunda önemi var[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 All the way ....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdırarap atasözüoldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Lakers :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Dallas mavericks[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar