holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 arkdaşlar bu itemin ne işe yaradığını bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bombamı?Yanılmıyorsam pot yapılıyordu onunla.[signature][hline]Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 şekil biraz bombaya benziyo ya ondan herlade öyle düşünülüyo :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ne bileyim bana blood of glyptadon la bomba yapılıyo dediler ben milletin yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Oyunda bomba yok ki...Millet sağlam sallıyor.Czde hiç bomba patladığını gördünüzmü? :)[signature][hline]Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 atom bombası gibin dee mi :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 arkadas sundriesteki benimde ne işe yaradgını bilmedimi bi itemdan bahsedior. mytirll vessel die bişi bilen varsa yassın bende bilmiom :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Molotof Kokteyli atıyon :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yakında biri çıkar abi o ok a benzeyen şeyler ne işe yarıyo der :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: NoN33dSome1 Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Arkadaşlar sanırım ondan suicade bomb die bişi yapılıor sitede okumustum baya gecti üstünden ama nasıl yapıldıgını unuttum blood of glypatont ile birleştiriliodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mytrill vesselden bomba yapımı için gerekenler; 1 Adet mythrill vessel 1 adet char(örnek: polifonik_osuruk) 1 parça fitil yada fitil niyetine gazlı bez :) 1 adet tıpa Yapılışı: Mytrill vessel alınır, örnekte sunduğumuz charın gazı şişenin içine tıslanır ve sıkıştırıp seri hareketler ile fili içine salaraktan tıpalanır... Güle güle kullanın... Dip Not: Sakın evde denemeyin.... Bağzı durumlarda 2 adet tıpa gerekebilir. Biri şişe diğeri charı tıpalamak için...hastayım pek iyi espirik edemiyorum...[signature][hline]Alterac & Oriole [Bu mesaj KaKsi tarafından 04 Ekim 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 mythril vassel olacak o :P[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar