holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 arkdaşlar bu itemin ne işe yaradığını bilen varmı ?
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bombamı?Yanılmıyorsam pot yapılıyordu onunla.[signature][hline]Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum...
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 şekil biraz bombaya benziyo ya ondan herlade öyle düşünülüyo :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ne bileyim bana blood of glyptadon la bomba yapılıyo dediler ben milletin yalancısıyım
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Oyunda bomba yok ki...Millet sağlam sallıyor.Czde hiç bomba patladığını gördünüzmü? :)[signature][hline]Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum...
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 atom bombası gibin dee mi :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 arkadas sundriesteki benimde ne işe yaradgını bilmedimi bi itemdan bahsedior. mytirll vessel die bişi bilen varsa yassın bende bilmiom :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Molotof Kokteyli atıyon :D[signature][hline]
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yakında biri çıkar abi o ok a benzeyen şeyler ne işe yarıyo der :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: NoN33dSome1 Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Arkadaşlar sanırım ondan suicade bomb die bişi yapılıor sitede okumustum baya gecti üstünden ama nasıl yapıldıgını unuttum blood of glypatont ile birleştiriliodu
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mytrill vesselden bomba yapımı için gerekenler; 1 Adet mythrill vessel 1 adet char(örnek: polifonik_osuruk) 1 parça fitil yada fitil niyetine gazlı bez :) 1 adet tıpa Yapılışı: Mytrill vessel alınır, örnekte sunduğumuz charın gazı şişenin içine tıslanır ve sıkıştırıp seri hareketler ile fili içine salaraktan tıpalanır... Güle güle kullanın... Dip Not: Sakın evde denemeyin.... Bağzı durumlarda 2 adet tıpa gerekebilir. Biri şişe diğeri charı tıpalamak için...hastayım pek iyi espirik edemiyorum...[signature][hline]Alterac & Oriole [Bu mesaj KaKsi tarafından 04 Ekim 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 mythril vassel olacak o :P[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
Öne çıkan mesajlar