Mavi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Merhabalar, Sizlerin nasıl insanlar olduğunu, görüşlerinizin nasıl olduğunu bilemeyiz, tahmin edemeyiz, ancak şu ortamda yapmış olduğunuz yazılarınızdan, yorumlarınızdan sizler hakkında bilgi, fikir ediniriz. Bizlere bu ortamda saygı ile yaklaşılmasını sağlayacak, bizler hakkında diğer üyeleri bilgi sahibi yapıcak kriterler bu public ortama gönderdiğimiz yazılarımız, yorumlarımız ve bizi temsil eden, tepemizde bulunan ismimiz, nickname'mizdir. Peki size soruyorum, - Bu ortamda size saygı ile yaklaşılmasını mı istersiniz ? - Yoksa bırak ya, dengesizin, karaktersizin tekiydi yörüngeye oturtuldu diye hakkınızda konuşulmasını mı ? Yukarıda değindiğim gibi bizi bu ortamda temsil eden, karakterimizi dışarıya vurmamızı sağlayan, görüşlerimizi belirten yazılarımız ise, biz seviyeli olalım, diğer üyelerin haklarını suistimal etmeyelim.Gül gibi geçinelim. - kisiye hakaret sorgulanmaksizin yaptirim sebebidir. tekrar etmeniz halinde futbol bolumunden veya paticik forumlarindan uzaklastirilirsiniz. - takiminizla dalga gecen birini gorup dellendinizmi? derin bir nefes alin , sakin olun , [saygi cercevesi icinde] cevabinizi dusunerek verin. HOLLALEY SEN KIMSIN LAN tarzi yerine yani - tarzindan rahatsiz oldugunuz kisileri ozel mesaj ve url ile birlikte bana veya Mavi'ye ulastirabilirsiniz. - rica ediyorum , hepiniz ogrenci/calisan kulturlu insanlarsiniz bunun aksini ifade edicek yorumlardan kacinin. [insanlarin sizin dagdan inme oldugunuzu dusunmesi hosunuzami gider?] ne siz uzulun ne biz. - Güncellenen kısım [09.10.2005] Takımların isimlerini, futbolcuların isimlerini seviyeyi korumak için düzgün telafuz edip bölümümüze düzgün aktaralım. Febe, bejeke, 6S, F5, ifebe, amtu gibi yakıştırmaların bölüm içerisinde kullanımı yasaklanmış olup bu kelimeleri bölüme aktaranlar hakkında önce uyarı ve devam edilmesi halinde o kullanıcı hakkında işlem yapılacağını ve bu listede yer alıcağınızı (Bknz)bildiririm. - Güncellenen kısım [13.10.2005] Futbol karşılaşmaları ile ilgili konu açarken, konu başlığımızın veya içeriğinin ; karşılaşmanın hangi takımlar arasında olduğu, karşılaşma saati ve hangi tv kanalının yayınladığı, karşılaşmanın hangi tarihte olduğunu başlığımıza veya konu içeriğimize mutlaka yazalım ve yeterince açıklayıcı olmasına dikkat edelim. Kurala uygun olmayan başlık veya içerik görürsem ilgili yerleri değiştiricem ve bu başlığı açan kullanıcıya uyarı mahiyetinde bir ö.m atacağım. - Güncellenen kısım [02.11.2005] a.k, k.g, sie tarzı küfür içerikli kısaltmaların kullanımı yasaklanmıştır. Kuralı ihlal eden kullanıcı önce uyarılacak, mesajı değiştirilecek kural ihlalinin tekrarı halinde ise kullanıcı bölümden uzaklaştırılacaktır. - Güncellenen kısım [23.12.2005] Bölüme atmış olduğunuz mesajların içeriğinde anlamsız, hiç bir şey ifade etmeyen asdasdfdsf ve benzeri harf, rakam kombinasyonlarını kullanmak yasaktır. Kuralı ihlal eden kullanıcı önce uyarılacak, mesajı değiştirilecek kural ihlalinin tekrarı halinde ise kullanıcı bölümden uzaklaştırılacaktır. Bölüm kurallarımıza aykırı hareket etmemeniz, mesajlarımızın içeriğinde, tahrik edici, kışkırtıcı, cinayet'e, intihar'a zorlayıcı mesajlar atmamanız, konular açmamanız için sizi tekrar duyarlı davranmaya davet ediyorum. Teşekkürler. Bölüm yetkilileri. [Bu mesaj Mavi tarafından 23 Aralık 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 iide sie küfürmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 anadolu şivesinde sen die geçer hatta şarkısıda var gelme bie küstüm sie gelme bie küstüm sie bi öpücük vermediiinn vallah küsmüşem sie:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 wallah gücendim sie dorusudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 iyi açıklayıcı yazmışsın.. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Benim bir önerim var maçlarla ilgili başlık açılırken maçın tarihinide başlığa yazma zorunluluğu olsa arama yaparken kolaylık sağlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 "Sie" kufur olur mu canim, "aq" da "abnormal quality" demek, kullanmak istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar