shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Herkese selam! bundan 5 saat sonra bodruma doğru yola çıkmış olcam ve büyük ihtimalle 10-12 saatlik yolda bunalıyor olçam.2 hafta bodrumda kalıcam. Bu yüzden bu akşam uyumamaya karar verdim ve arabada uyuycam . Abim de aynen öle yapıyor ve şu an banyoda :) adamdaki keyife bak yaa... ehue... Neyse arkadaşlar herkese güle güle diyorum 2 hafta sonra yeniden görüşürüz!!![hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 İyi eğlenceler...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 teşekkür...son saatlerimi de bilgisayar başında, paticite falan geçiriyorum. Dönünce ilk iş forumlara bakmak olacak!![hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 İyi tatiller sana. Abinede saatler olsun :P[hline]ymumcuoglu
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Shock_The_Bizkit, 26 July 2003 01:45 tarihinde demiş ki: İyi tatiller sana. Abinede saatler olsun :P[hline]ymumcuoglu saatler deil sıhatler olsun o :D[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ohh anasını satayım ya[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: -Legendary-, 26 July 2003 01:50 tarihinde demiş ki:saatler deil sıhatler olsun o :D O zaman sıhhatler olsun.Uzatma şimdi gece gece ;)[hline]ymumcuoglu
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 nie Llama daha bi yere gitmediniz mi? olsun yaf dert etme heryerin tadı başka... ya bi de 10-12 saat yol naapsam ya kesin bayar beni[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 iyi eğlenceler[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 teşekkürler. Şu an sanırım birkaç kişi online değil onlarda zaten görürler söyliim onlarada elveda diye özellikle: kermit_frog , orc_lord , Prawler , BonePART, Bonecrusher , Sly-One , Spectator , Angelfire ve Emaleth görüşürüz tatilden dönünce!!! (kafam ambale olmuş durumda çoğu kişinin daha ismini hatırlayamadım özür dilerim :D )[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D [Bu mesaj shapshal tarafından 26 July 2003 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ya ölumemi gidiyosun :) dur son mesajınmış gibi konuşmuşsun. :P[hline]ALI G. MY BITCH
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 phuahah doğru sölüyon. fark etmemiştim bak :D harbi...öle bi ambale oldum ki diyorum sana. bugün uyumicam yani. Bugün de amma yorulmuştum benim köpek de yanımda uyuyo insanın içi gidiyo :D bu yazılarımda bişeyler saçmaladıysam anlayın[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Dopaq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bizdende eglen :)[hline]Web: dopaq.com ICQ UIN: 92726079]92726079 E-Mail: [email protected] Para Makineleri: AutoClix | Degoo
Öne çıkan mesajlar