Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eywallah

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese selam!

bundan 5 saat sonra bodruma doğru yola çıkmış olcam ve büyük ihtimalle 10-12 saatlik yolda bunalıyor olçam.2 hafta bodrumda kalıcam. Bu yüzden bu akşam uyumamaya karar verdim ve arabada uyuycam . Abim de aynen öle yapıyor ve şu an banyoda :) adamdaki keyife bak yaa... ehue... Neyse arkadaşlar herkese güle güle diyorum 2 hafta sonra yeniden görüşürüz!!![hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
teşekkür...son saatlerimi de bilgisayar başında, paticite falan geçiriyorum. Dönünce ilk iş forumlara bakmak olacak!![hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
said:
Shock_The_Bizkit, 26 July 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
İyi tatiller sana.

Abinede saatler olsun :P[hline]ymumcuoglu

saatler deil sıhatler olsun o :D[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Mesaj tarihi:
nie Llama daha bi yere gitmediniz mi? olsun yaf dert etme heryerin tadı başka... ya bi de 10-12 saat yol naapsam ya kesin bayar beni[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
teşekkürler. Şu an sanırım birkaç kişi online değil onlarda zaten görürler söyliim onlarada elveda diye özellikle: kermit_frog , orc_lord , Prawler , BonePART, Bonecrusher , Sly-One , Spectator , Angelfire ve Emaleth görüşürüz tatilden dönünce!!! (kafam ambale olmuş durumda çoğu kişinin daha ismini hatırlayamadım özür dilerim :D )[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj shapshal tarafından 26 July 2003 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
phuahah doğru sölüyon. fark etmemiştim bak :D harbi...öle bi ambale oldum ki diyorum sana. bugün uyumicam yani. Bugün de amma yorulmuştum benim köpek de yanımda uyuyo insanın içi gidiyo :D bu yazılarımda bişeyler saçmaladıysam anlayın[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...