shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Herkese selam! bundan 5 saat sonra bodruma doğru yola çıkmış olcam ve büyük ihtimalle 10-12 saatlik yolda bunalıyor olçam.2 hafta bodrumda kalıcam. Bu yüzden bu akşam uyumamaya karar verdim ve arabada uyuycam . Abim de aynen öle yapıyor ve şu an banyoda :) adamdaki keyife bak yaa... ehue... Neyse arkadaşlar herkese güle güle diyorum 2 hafta sonra yeniden görüşürüz!!![hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 İyi eğlenceler...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 teşekkür...son saatlerimi de bilgisayar başında, paticite falan geçiriyorum. Dönünce ilk iş forumlara bakmak olacak!![hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 İyi tatiller sana. Abinede saatler olsun :P[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Shock_The_Bizkit, 26 July 2003 01:45 tarihinde demiş ki: İyi tatiller sana. Abinede saatler olsun :P[hline]ymumcuoglu saatler deil sıhatler olsun o :D[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ohh anasını satayım ya[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: -Legendary-, 26 July 2003 01:50 tarihinde demiş ki:saatler deil sıhatler olsun o :D O zaman sıhhatler olsun.Uzatma şimdi gece gece ;)[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 nie Llama daha bi yere gitmediniz mi? olsun yaf dert etme heryerin tadı başka... ya bi de 10-12 saat yol naapsam ya kesin bayar beni[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 iyi eğlenceler[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 teşekkürler. Şu an sanırım birkaç kişi online değil onlarda zaten görürler söyliim onlarada elveda diye özellikle: kermit_frog , orc_lord , Prawler , BonePART, Bonecrusher , Sly-One , Spectator , Angelfire ve Emaleth görüşürüz tatilden dönünce!!! (kafam ambale olmuş durumda çoğu kişinin daha ismini hatırlayamadım özür dilerim :D )[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D [Bu mesaj shapshal tarafından 26 July 2003 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ya ölumemi gidiyosun :) dur son mesajınmış gibi konuşmuşsun. :P[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 phuahah doğru sölüyon. fark etmemiştim bak :D harbi...öle bi ambale oldum ki diyorum sana. bugün uyumicam yani. Bugün de amma yorulmuştum benim köpek de yanımda uyuyo insanın içi gidiyo :D bu yazılarımda bişeyler saçmaladıysam anlayın[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dopaq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bizdende eglen :)[hline]Web: dopaq.com ICQ UIN: 92726079]92726079 E-Mail: [email protected] Para Makineleri: AutoClix | Degoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar