Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo Patch Acil Yardım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Pc yi az önce formatladım ultima 2d yi pc me kurdum Patch yapmaya çalışıyorum fakat daha ilk patchlerde direk hata veriyor...

Sonrada okey e yada cancel a basın felan diyor.. ne yapmam lazım yani bi sitesi varmı direk full patch i çekebileceğim runuo ya başlıyacağım ama patch olmadıgından bişi yapamıyorum lütfen yardım..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
İngilizcem pek iyi değil siteye tıkladım ama tabiri caizse odun gibi baktım...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
dosya olarak indirmiyor benim bildigim< patch'i.
1. olarak masaustundeki ultima online kisa yoluna tiklayarak patch'i yeniden yaptirmayi deneyebilirsin.

2. olarak patch yaptirmamak icin uo gold versiyonunu indirebilirsin.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.
Mesaj tarihi:
Pc ye format attım uo yu yükledim ve hiç bir değişiklik yapmadan sadece Güvenlik duvarını kapıyarak Uo patch i başlattım baya bi ilerleri fakat...

Starting patch session...
Transferring patch information
Downloading patch aos2d_win32_4-0-11a.rtp( 5322161 bytes )
Downloading patch aos2d_win32_4-0-11a.pat( 14 bytes )
Applying patch patchaos2d_win32_4-0-11a.rtp

Burda hata verdi ne yapabilirim arkadaşlar bi yardımcı olun Runuo ya başlıcam bi türlü uopatch tam olarak bitmediğinden giremiyorum yardım lütfen..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
  • Yeni Oluştur...