RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Arkadaşlar Pc yi az önce formatladım ultima 2d yi pc me kurdum Patch yapmaya çalışıyorum fakat daha ilk patchlerde direk hata veriyor... Sonrada okey e yada cancel a basın felan diyor.. ne yapmam lazım yani bi sitesi varmı direk full patch i çekebileceğim runuo ya başlıyacağım ama patch olmadıgından bişi yapamıyorum lütfen yardım..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sanırım üstte çekemiyosanız hödö tıklayın diye bişi olması gerek vardı öle bişi de tam bilemiyorum şuanda[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 İngilizcem pek iyi değil siteye tıkladım ama tabiri caizse odun gibi baktım...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Arkadaşlar bi el atın yaww..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 dosya olarak indirmiyor benim bildigim< patch'i. 1. olarak masaustundeki ultima online kisa yoluna tiklayarak patch'i yeniden yaptirmayi deneyebilirsin. 2. olarak patch yaptirmamak icin uo gold versiyonunu indirebilirsin.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 güvenlik duvarını kapa.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Pc ye format attım uo yu yükledim ve hiç bir değişiklik yapmadan sadece Güvenlik duvarını kapıyarak Uo patch i başlattım baya bi ilerleri fakat... Starting patch session... Transferring patch information Downloading patch aos2d_win32_4-0-11a.rtp( 5322161 bytes ) Downloading patch aos2d_win32_4-0-11a.pat( 14 bytes ) Applying patch patchaos2d_win32_4-0-11a.rtp Burda hata verdi ne yapabilirim arkadaşlar bi yardımcı olun Runuo ya başlıcam bi türlü uopatch tam olarak bitmediğinden giremiyorum yardım lütfen..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 cidü de bi problem olabilir bence bende dün yükledim hiç bir sonrun olmadı ama 1-2 saat sürdü sanırım :S[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ultima online dosyalarina yazma hakkin var mi control et bi, eger varsa client.exe yi tekrar cd den elle kopyalamayi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar