Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IWAY


Boozer

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
IWAY olayının petlerin olmesini sağlamak ve onlar olunce IWAY skilliyle hp regenaretion ve hız kazanıldığını biliyoruz peki eğer karsı takım bilinçliyse ve petlere hic saldırmassa ne olacak yani her seferinde petlerin olmesi nasıl saglanıyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boozer, 01 Ekim 2005 10:56 tarihinde demiş ki:
Selamlar,
IWAY olayının petlerin olmesini sağlamak ve onlar olunce IWAY skilliyle hp regenaretion ve hız kazanıldığını biliyoruz peki eğer karsı takım bilinçliyse ve petlere hic saldırmassa ne olacak yani her seferinde petlerin olmesi nasıl saglanıyor?


İway çok iyi planlanmış en iyi taktik ce builtlerden biri bunu kullananlara noop denmesinin sebebi en fazla kopyacı olmaları olabilir çünki bu ne abuse nede başka bir şey aksi olsaydı arena net bunu nerflerdi iway i durdurmak için anca karşıya çok balancelı bir takim çıkarmak gerek tabii iway in tutulmasının en büyük özelliği çok basit bir built olması ama uygulaması hicde o kadar deil fakat hasar gücü gercekten çok yüksek bir build . bu yüzden her iway kuran gurub birbirirnin ayni deil .
iway de monk ani healer yok 2 necro ve 6 w/r den oluşuyor dikkat ettğin gibi burda monk yani healer yok bu yüzden
predatory season spriti kullanılıyor bu sprit ordaki alanda healingi %20 azaltiyor ve silahla vurudunuz her damage icin size 5 healt saglıyor 120 saniye gibi bir süre icin dolayi si ile rakib takima karsi bariz bir üstünlük saglıyorsunuz monklarini %20 etkisiz birakip kendinizede devamlı vigorous sprit atmış gibi oluyorsunuz .
dediğin gibi petlerin ölmesinden büyük bir yarar sağlanıyor ama bu so upgradele petler güclendirildi 6 pet inan kime dalsa rahatsız ediyor fakat ortaya atılan winnowing spirit i 110 saniye boyunca etrafdaki her canlıya darbe aldımı -4 damage veriyo dolayisi ile petlerin ölümü hizlaniyor tabiiki rakibindeEdge of extinction 110 saniyelik bir spirit atiyor bu herhangi bir canlı ölürse cevresindeki canlılara 36 damage veriyor buda toplu ölümlre sahne oluyor ve ölümü hizlandiriyor .
Necrolarin attigi dark nova 100 kadar damge verip zehir etkisi yaratiyor ölen yaratıgın cevresinde ayni sekilde purit explasionda ölen yaratigin cevresine 80-100 civari bir damage dalgasi yayıyor well of sufferinde gene pek kullanılmasada ayni etkiyi yaratiyor ölenin cevresine -renegerasyon veriyor ama asıl önemlisi iway i durduracak builtin toplu halde olması gerekiyor etrafına tuzaklar kurması gerekiyor ve smither olamsı gerekiyor tabii genel olarak konusuyorum şimdi bir sürü kişi cikar yok ben böyle durduruyorum der zaten 2. eldeki yaylala petleri o daireye gönderdiğinizde hem tuzakları bozuyor hemde petlerin ölmesini saglıyorsunuz buda olmazsa smitherlara daldıgınızda zaten petleriniz ölüyor şuna dikkat ettim yeni upgradele bir cok basarili gurupla yenisemedik bu taktikleri uygulayan yani iway gercekten çok güzlü ama şu an iway e noop dendiği kadar iwayin anti buildinide uygulayanlara noob denmeye basladı yani
artık monklar eleler ve mesmerlerde aynı sınıfa girdi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iway i yenebilecek sayili build lerden biri olan trapper team(ki genellikle iway a karsi bu kullaniliyor)le bir iway team karsilasirsa petleri istemeden oldurmek zorunda kalirlar,rexroth unda dedigi gibi putrid,well of suffering vs. kullanan team lerde istemeden oldurmek zorunda kalirlar,baska bir iway teamle karsi karsiya gelirsen edge of extinction petleri oldurur belki illusionerler petleri oldurmeden iway i halledebilir ama pet dmgleri onlari zora sokabilir [signature][hline]Logain Taron
Scylla the Elder
Algavins Earanorn

[Bu mesaj Elan_Morin tarafından 01 Ekim 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Smiter olmak pek iyi bir fikir degil , senin dark nova (aslı Death Nova :) ) dedigin spelli petlere ataraktan smite - heal ball lara karsı ustunluk saglayablirsin veya top halinde duran dusmani bi well ile etkisiz bırakırsın.
Pred - Her vurdugunda 5 energy(hp degil) saglar + pot un dedikleri...
Winnow - Her physical dmg e +6 dmg ekler

Edge - IWAY icin iyi degil kesinlikle.

Ayrıca , petlere istemeden dmg vermelerinin cok yolu va aoe - smite gibi(Dusuk level petler ozellikle cok kolay oluyor
) ama olurda petler olmezse 6 warrior + 6 pet genede iyi bir vurus gucu saglıyor.Ayrıca illa petlerin olmesine gerek yok 3 kişi ölse takımda bu 30 sn eder genede iyi sonra 2 sn de hepsi reslenir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Necroların genelde olup reslendigini paso order attıgını dusunursek heal party zor olur gibi her ne kadar bi ara gorsemde bunu yapan necro cok heallayamıyor.
Ayrıca Edge gibi bi spirit in bence kimseye yararı yok hoh ta fln zaten bi atıyolar biri olunce herkes oluyo menzil dısında kalan,sanslı olan fln kazanıyor yani.. Sans isi gibi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...