Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yahu ne gerizaklılar var ya bu kdarmı mantıksız salak herifler olurmu ya geliyorlar spot a partyy varken ks yapmaya başlıorlar gidin diyorum insanca ana bacı başlıyorlar allah belasını versin böyle türklerin adamlar ne ks si diyo spot tek sizin mi biz kasmyalaım diyor zihniyet e bakın!!1 Mal herifler yeter ya bunu yapanlar puma,vision,fenerbahce clanıdır a3 apos allahım ana avrat sayıyo kalvye delikanları elim ayağım titiriyor sinirden ya!! [signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums [Bu mesaj Necro tarafından 02 Ekim 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hepsi n00b team bosversene.. Degmez boyleleriyle ugrasmaya Ezik'ler KS Yapmakdan baska bise yapmio artiq.[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Küfür birkimini sergileyen arkadaş ex1stence üsteliq patidenmiş ne ho$[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 online oyunda türkler nerede yoksa orada oynayacaksın geldilermi ortamdan uzaklaşacaksın[signature][hline]disc jokey martin solveig 0ffspring - rogue/assasin lvl 4x - xigenon
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya ne uzaklaşması kardeşim onlar ks yapıo die partiyimi patlatıcan exp kasmayı mı bırakıcan?? sende bas küfürü onnara dicem ama işte değmez bunnara ps:Martin sana herhangi bişiyim yoq tamamen olaya kızmaktayım[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas*
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Evet yeni bir party bu sefer iyi olan kazansın asdads deli oluyorum allah belalarını versin :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 moahah clan clana ks yapıorlar gelde kafayı yeme TurkMasters TurkMasters a ks yapıo ne güsel yapın yapın.[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 muhahhah koptum nası yane clan clana? ciddi ciddi bi aposa 16 kişimi saldırıo?[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas*
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 aynen yahu gelde kafayı yeme :( töbe ya[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 :( ama harbi komik yaf 16 kişi bi apos[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas*
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 boşver kardeş sende cz apos yap dicem ama ordada rahat vermiolar[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas*
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 czde bencede kiç olmas tam yapıon birden havadan nova yağıo:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gidin basın a1 apos u ^^ yiyosa :D psychosis dönüor apos :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ne biliim yaf a1 i ben diez de oynuom:D[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas*
zzz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Necro, 02 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Yahu ne gerizaklılar var ya bu kdarmı mantıksız salak herifler olurmu ya geliyorlar spot a partyy varken ks yapmaya başlıorlar gidin diyorum insanca ana bacı başlıyorlar allah belasını versin böyle türklerin adamlar ne ks si diyo spot tek sizin mi biz kasmyalaım diyor zihniyet e bakın!!1 Mal herifler yeter ya bunu yapanlar puma,vision,fenerbahce clanıdır a3 apos allahım ana avrat sayıyo kalvye delikanları elim ayağım titiriyor sinirden ya!! türkse yapacak bişe yok[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 17+ Server : Ares
ex1stence Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 eger şahsıma bir hakaret varsa buna göz yumamam arkadaş ''_Necrozan_'' anne bacı davasına girip bana küfür ederse benim ne yapmam gerekir???
ex1stence Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ayrıca TÜRK olmakla LÜTFEN övünün.Kendinize hakaret etmeyin.Sizde TÜRK sünüz.
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben ana bacı girmedim Sizin gibi türklerin allah belasını versin dedim haklıyım buradaki çoğu üyede benim kafadan merak etme sen[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):)
ex1stence Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 dogru pati den ii gidio. ama tek taraflı önce kendinde hata ara. SS çektim ama dier cafede kaldı.
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sen edersen bende ederim küfür senin altında kalmam :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):)
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bakın BEyler Oyunun İçine Mıçan tamamiyle türkler küfürü,ks si,hack i,dupesi, ne ararsan bizde ama çok klas oyunculard var onlarda hep +59 yani artık kafedeki bebe bile ki knight oynuyanların çogu kafe bebesi oalrak tabir edilen kafe çocugudur Sözüm meclisten dışarı Necro Sana Katılıyorum[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati
ex1stence Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Necro, 02 Ekim 2005 20:38 tarihinde demiş ki: sen edersen bende ederim küfür senin altında kalmam :D sen bu kafayla gitmeye devam et.Önce hatayı kendinde aramayı dene...
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Balla başlığı açan arkaş içimden geçenlerin terbiyelisini yazmış.Cidden sinir bozucu aklıma gelince sinirden deliriyorum.Eskiden böyle birşey yoktu şimdik lvl 30 adamlar toplanıyor apos deru kesmeye çalışıyorlar.Birde skill bug olunca bunun cabası oluyor.İyice cıvıttı gidin bakın dupecülere artık herkezin önünde yapıyorlar..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hayatımda duymadığım küfürleri harpy ve apos spotlarında duydum :D adamların hoşuna gidio heralde küfür yemek
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ne durumdayız ya şuraya bak[signature][hline] KE DELETED
Öne çıkan mesajlar