ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 montöeümden 1dk ara ile "cat cut" şeklinde sesler gelior.sanki elektrik carpması gibi. Eger ben bu ses cıkarken monitörü kullanmaya dvm edersem ne olur?[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 monitör "ark" yapıyor olabilir mi? elektrik kablosunu oynattıgında da aynı sesi alıyormusun eger sorun buysa iyice sıkıştırmayı dene kabloyu olmassa lehimleri tazele =)[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yada power kablonu degıstır[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 saolun teşekkürler kendi kendine dlzdi ^^[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 monitör tüpünün arkasında şase teli vardır. Bu tel EHT Trafosundan tüpe verilen ortalama 17.000 volt elektriğin topraklamasıdır. Bu şase telinin bağlı olduğu elektronik bir parça vardır (adını unuttum uzun zamandır tamir etmiyorum) o parça bozulursa tüpü topraklamaz ve yüksek voltaj bulduğu ilk şaseye atlama yapar. Bu şaseye atlama sırasında çat-çut sesler çıkar. Tehlikeli bir durum çünkü şase yerine 12V'a da atlama yapabilir. 12V'a atlama yaparsa büyük ihtimalle monitörün tüm besleme ünitesini götürür. Vertical'e atlama yaparsa saptırma bobini veya vertical entegresini götürür. 5V'a atlama yaparsa CRT kartı götürebilir. (Bunlar büyük ihtimalle gidecek olanlar. Mesela 12V'a atlama yaparsada CRT kartı bozulabilir. Yani örnek olsun diye verdim onları.) O zamanda büyük masraf açar başına. Bence göster bir tamirciye.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar