Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Republic Of Türkiye

Lonely

Öne çıkan mesajlar

said:
vaniLLe, 03 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
said:
zaidral, 03 Ekim 2005 00:17 tarihinde demiş ki:

ayrıca hindiyi ilk kez türklerde gördükleri için ona turkey adını takıyolar. hindi oldugumuz için bize turkey dememişler

iyi ki , baska birsey görmemisler...

ahahah mesela ne gib ahah :-p[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

ülke adıyla "turkey eki eki hindi lan bu" diye dalga geçenler, türkiye diyince de dalga geçecek bişey bulurlar elbet, çok takılmamak lazım böyle şeylere.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok abartılacak bir konu değil. almanlar kendi ırklarından deutsch diye bahsedio ve ülkelerinin resmi adı deutschland. İngilizler ve amerikalılar germany diyor. fransızlar ve türkler almanya diyor. yani adamların kendi kullandıkları isimle alakası yok mesela.
türkiye'ye turkey, turkei, turchia, turquie diyen insanlar en azından türk adını kullanıyorlar.
mesela iranlılar turanistan dese ben pek mutlu olmazdım türkiye için. türk adının geçmesi benim için yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...