Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ya turntable a başlamak istiyorum ama nasıl ogreniceim veya işte nerde bole ders gibi şeyler verilio hiç bilmiyorum bilen varmıdır ?[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 up bi şansımızı deniyek bilen varmıdır diye :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Oldukça zor bi konu... Ben Orlando'da almıştım egitimi 3 senelik program dahilinde. Senelik 23.000$ veriyodum.Yani böle ögrenmek istiyorum seklinde olmaz.Paticik'ten ögrenilicek iş degil bu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oh pahalı bi işmiş[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 4 dersi 500 milyon her seyi anlatıolar. Ondan sonra sen pratik yaparak kendini geliştirceksin. 2 pikap 1 mixer alarak kendi evinde calısabilirsin. Bunlarda 2 milyar civarı tutar. Ben sana numark pikap ve mixer oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya paticikten ogrenmicem sadece ogrenmek istiom ama kurs nerde ogrenebilecegim hakkında bilgi bulmak için :D belki bilen vardır bu arada harbi pahalıymış yıllık 23000 dollar bide şey diorlar 1000 dolara amator bi set alıp kendin ogren diorlar :D ?[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 pek amatörce ilgilenilicek bişeye benzemiyo ya[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 NUMARK BATTLE PAK v.4 DJ PACKAGES 2 Adet TT-1625 PİKAP 1 AD KULAKLIK 1 Adet DM-950 MIXER TT1625 multi-directional direct drive turntables with aluminum platters DM950 2 channel + mic mixer,EQ on each channel,slider style cueing HF125 flexible 7-position dual headphone Groove Tool cartridges and slipmats Ben hepsiburada satıyorum :D 2 adet gel gel al[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Axis 8 professional table top "scratch"CD players with Anti-shock DXM01 digital DJ mixer with sub-bass synthesis HF125 headphones Hard carry case Entire system comes pre-wired Buda benim kullandıgım[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 senin kullandıgında nasıl scracth yapıon cd lemi ? :D ben pick up severim :d ha buarada fiyati nekadar ?[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 03 Ekim 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sen baştan işi salmışşsın istersen sana ögretebilirim bunu 2 sene önce kullandım[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 fıçı fıçı yooh[signature][hline]Dawn of a new day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 valla cok isitom ogrenmek ama bizim eve sıgmazki bunlar :D zaten odada yer kalmadı.Bide nekadara satılıo o gosterdigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar