Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herşeyin kötü gittiği bir anda nasıl mutluyum anlamıyorum :)))

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

yok yok öyle değil..gerçek mutluluk ya:)

hani köpeğinin başını okşarsın çok mutlu olur ya onun kadar doğal yaf (sanırım):)

ne biliyim herşey kötü gidiyor arkadaşlar-aile-okul şeklinde ama ben yine mutlu olmadan edemiyorum :)[signature][hline]-can i be a vampire?
-come with me...
-where?
-here...hrgttt(ısırma efekti)
Sosyal ağlarda paylaş

oha:D vay be cümleye bak ..:D..40 yıl uğraşsam kuramam öyle cümle

ama haklı olabilirsin :D

bu sırada aşık olduğum kişi beni terketti dün ..ama hala mutluyum üstelik halada deli gibi seviyorum[signature][hline]-can i be a vampire?
-come with me...
-where?
-here...hrgttt(ısırma efekti)

[Bu mesaj queen_of_blood tarafından 03 Ekim 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
queen_of_blood, 03 Ekim 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
oha:D vay be cümleye bak ..:D..40 yıl uğraşsam kuramam öyle cümle

ama haklı olabilirsin :D

bu sırada aşık olduğum kişi beni terketti dün ..ama hala mutluyum üstelik halada deli gibi seviyorum

gereksiz bi mutluluk..ben bunalımda olunca bişiler uretebiliorum ancak..mutsuzlugu seviorum galiba..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

ok[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
queen_of_blood, 03 Ekim 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
herşey kötü gidiyor ama ben yine mutluyum :)

neyim var benim yauww? sürekli eğlenmenin yolunu buluyorum sürekli gülümsüyorum :)

şikayetçi değilim sizde böyle olun :)

buna ağlanacak halimize gülmede diyolar.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

bu ne la lord of blood queen of blood b@p of bloodlr turedi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...