arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 en son yani dün gece beni kovalayan kravatlar gördüm..koştum ve bölüm binama girdim bütün camları kapadım ama onlar camları kırdı ve beni bir güzel boğdular ondan bir gece önce vampirdim (:)) reflekslerim çok güçlüydü sonra bi ara kalbim deşildi ve öldürüldüm ondan bir gece önce boş bir odada duvarlara resim çiziyordum nedense çöp adamlar çiziyordum sonra o çöp adamlar duvardan çıktılar ve beraber zıplayıp durduk(çok abidik gubidik değil mi?)zıplarken biri geldi ve bana silahla ateş etti yine öldüm ondan bi gece önce sirius adında biri gelip yakında olucak kötü bişiyden bahsetti o anda uyandım çok tırstım o rüyadan yarın güneş tutulması varya...onu bugün öğlen uyuyakalmışken gördüm ve savaş oldu rüyamda sonra yanarak öldüm bi önceki gün dahada garipti başka bir adam geldi ve dediki "zıp zıp zıplamak güzeldir bilgisayarını aç kafanı kullan dersler öldürür adamı...vs vs vs" bütün bunları yazdım her seferinde ama gerçekten kafam karışıyor..işin kötüsü hepsini net olarak hatırlıyorum:([signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben nie hatırlamıyom yaa...offf ...baya oldu ben heralde rüya görmeyeli[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sadece biraz heyecanlanmışsın başka bişey yok. belki biraz fazla film , belki kitap. büyütmeye gerek yok,rüya işte. yaşamaya bakın.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Otoriteyle sorunlar yaşıyor musun?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bence kafan ruyalarini karistiriyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: fede, 03 Ekim 2005 01:19 tarihinde demiş ki: ben nie hatırlamıyom yaa...offf ...baya oldu ben heralde rüya görmeyeli [signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 açık kalmış ustun[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hepsinde de bir şekilde birinin seni öldürmesi ilginç[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kıçını ört bidahaki sefere[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 zaıhahuauha :D[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: dasaaa, 03 Ekim 2005 01:38 tarihinde demiş ki: said: fede, 03 Ekim 2005 01:19 tarihinde demiş ki: ben nie hatırlamıyom yaa...offf ...baya oldu ben heralde rüya görmeyeli Sorun siz de gerçekten, görmemeniz imkansız birşey. Görüyorsunuz ama nasıl unutuyorsunuz, orası da ayrı bir gariplik.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Mike, 03 Ekim 2005 05:23 tarihinde demiş ki: kıçını ört bidahaki sefere gülmeden edemedim :D hatta koptum :D ya ne biliim hep öldürüolar..doğrudur çok fazla film ve kitap :D ama o kravatları uyanınca aklıma getirince koptum..:D[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bence sen vampirlerden hoşlanıyorsun! Yalan mı?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 çöp adam vampir kravat ve pc e oha[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sadece vampire bloodline oynuyorum :) ama izlediğim filmler ve okuduğum kitapların sayısı aşmış bi durumda :D[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Sen Yakında çok değişik bi şey öğreneceksin. Bütün hayatın değişecek, Aslında çok önemli biri olduğunu anlıcaksın cevabını umsanda :) Aslında hepsi sade ve gereksiz rüyalar. Sıkıcı normal hayata etki edebilecek hiçbi nitelikleri yok. Beyninin sana yaptığı ufak oyunlarda denilebilir.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Benim rüyalarım da gariptir ve ben de hepsini hatırlarım. Çok da kötü değil alışınca. Çocukluktan beri böyleyim. Rüyalarımdan hikaye yazıyorum, daha ne olsun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yorganlarınızı buyuk alın.Nınemın tavsıyesı.:)[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bence hayal gucu cok oldugu için bence kendini hayal gucunu kullabilecegin seylere yonelt...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bence popo gece acık kalıyor.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar