Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüyalarım kafamı karıştırıyor..:(..hepsi çok garip

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

en son yani dün gece beni kovalayan kravatlar gördüm..koştum ve bölüm binama girdim bütün camları kapadım ama onlar camları kırdı ve beni bir güzel boğdular

ondan bir gece önce vampirdim (:)) reflekslerim çok güçlüydü sonra bi ara kalbim deşildi ve öldürüldüm

ondan bir gece önce boş bir odada duvarlara resim çiziyordum nedense çöp adamlar çiziyordum sonra o çöp adamlar duvardan çıktılar ve beraber zıplayıp durduk(çok abidik gubidik değil mi?)zıplarken biri geldi ve bana silahla ateş etti yine öldüm

ondan bi gece önce sirius adında biri gelip yakında olucak kötü bişiyden bahsetti o anda uyandım çok tırstım o rüyadan

yarın güneş tutulması varya...onu bugün öğlen uyuyakalmışken gördüm ve savaş oldu rüyamda sonra yanarak öldüm

bi önceki gün dahada garipti başka bir adam geldi ve dediki "zıp zıp zıplamak güzeldir bilgisayarını aç kafanı kullan dersler öldürür adamı...vs vs vs"

bütün bunları yazdım her seferinde ama gerçekten kafam karışıyor..işin kötüsü hepsini net olarak hatırlıyorum:([signature][hline]-can i be a vampire?
-come with me...
-where?
-here...hrgttt(ısırma efekti)
Sosyal ağlarda paylaş

sadece biraz heyecanlanmışsın başka bişey yok.
belki biraz fazla film , belki kitap.

büyütmeye gerek yok,rüya işte.
yaşamaya bakın.[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

açık kalmış ustun[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 03 Ekim 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
said:
fede, 03 Ekim 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
ben nie hatırlamıyom yaa...offf ...baya oldu ben heralde rüya görmeyeli

Sorun siz de gerçekten, görmemeniz imkansız birşey. Görüyorsunuz ama nasıl unutuyorsunuz, orası da ayrı bir gariplik.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 03 Ekim 2005 05:23 tarihinde demiş ki:
kıçını ört bidahaki sefere

gülmeden edemedim :D hatta koptum :D

ya ne biliim hep öldürüolar..doğrudur çok fazla film ve kitap :D

ama o kravatları uyanınca aklıma getirince koptum..:D[signature][hline]-can i be a vampire?
-come with me...
-where?
-here...hrgttt(ısırma efekti)
Sosyal ağlarda paylaş

Sen
Yakında çok değişik bi şey öğreneceksin. Bütün hayatın değişecek, Aslında çok önemli biri olduğunu anlıcaksın
cevabını umsanda :)

Aslında hepsi sade ve gereksiz rüyalar. Sıkıcı normal hayata etki edebilecek hiçbi nitelikleri yok. Beyninin sana yaptığı ufak oyunlarda denilebilir.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW]Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Benim rüyalarım da gariptir ve ben de hepsini hatırlarım. Çok da kötü değil alışınca. Çocukluktan beri böyleyim. Rüyalarımdan hikaye yazıyorum, daha ne olsun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...