Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yahu uruk tronlerden geçmişim :D vurmuşler iyi güsel 0 hp im var ve ölmedim exp de gitmedi heal yapamıyorum ! fln _![signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hadi beyler :( öleceğim sırada hapşırmadığıma eminim :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 pot bassana yada shouttan bişiler yaz bug tır heralde ^^[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KK-PoWeRsLaVe-TR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 myko da bi arkadaşımada olmuşdu. relog yapınca aslında öldüğü ortaya çıkmışdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 banada eslant kapısından geçmiştim ölü dogdum eslantın içinde ama ex gitmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ohiie :D WickedPriest olaya el attı exp falam gitmedi ^^[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 aslında relog yapsan ölürdün bi priest sana buff verirse hp'in düzelir (heal deil buff) öyle dolaşırsan ne kimse sana ne de sen kimseye damage vurabilirsin :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: NoN33dSome1 Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ne dicem harpy yapıos mirage düştü 2 tane 30 m den ohş :D bala baq[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 gel sana 10 tane verem mirage up yüzdesi bayağı düşüt ama 5 bus basıyom ++6 yapmak için[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tek hoşuma giden bug :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: KORKUTHAN, 03 Ekim 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Eslanttaki harpylerden mi düştü necro? Raven 3 mele 2 priest 2 mirage :D 1i bi priest a 1 i bi priest a heueh :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar