tom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Dün ilk olarak oyunu oynadım 4- 5 saat kadar ilk izlenimlerim şöyle: - Kontroller çok zayıf,(2/10) - Grafikler çok iyi,(9/10) - oynanabilirlik kötü (5/10) - savaşlarda taktik uygulama gibi bişi yok, adam kendi kendine ateş ediyo siz kaçıyonuz yaratık yakalamasın diye, kısaca savaş taktiği diye birşey yok, rezil (0/10) - everquestteki gibi iyileşme olayları kötü bekleyeceksin iyileşeyim diye hele battle yaraları için hapı yuttunuz, hastaneye gittim birkaç kişi daha benim gibi kendini iyileştirecek adam arıyodu, hiçbirimiz bulamadık - eclipse gece 12 den sonra full oluyor girilmiyor. SONUC FIYASKO(Kendi fikrim),almayı düşünenler başka alternatiflere baksın derim.[hline]ultima OSI`de oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 yeni yetenekler öğrenene kadar sadece otomatik olarak saldırıyorsun.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Wow savaş taktiği yok ha?İstersen bir rebel base'ine bodoslama gir adamlar seni 2 snde harcıyorlarmı harcamıyorlar mı gör.Ayrıca herhangi bir skillde ilerledin mi de savaş olayını tamamen gördün?Çünkü belli silahların belli Pool'lara hasar veren özel saldırı şekilleri var. Kontrollere alışman 1 gününü alır. Healing için adam bulmak son derece kolay sen hangi gezegendesin ki? [hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader [Bu mesaj codmaster tarafından 25 July 2003 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj codmaster tarafından 25 July 2003 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 -Eaglef karsida bir rebel base var napalim , komuta sende abi soyle . -Tamam simdi mesafamize alalim yat yere abi daha cok vurma sansizmi olmasi icin ( ayakta iken savasta en az vurma sansına sahipsin egilme 2. yatmak ise en cok vurma sansını verir ) - tamam yattım silahim hazir , yanliz soldaki adamin mind poolu daha zayif oncelikle taktik olarka sen mind ini hedefle bende overcharge yapip basliyi. -olur tabi sen overla basla eger mind i tutururusan sonra Rifle al eline Head Shot la devam et boylece cabuk oludururuz ama healt poola damage verirse Body SHot la devam et sen ustasin o işte :) -ok seni bekliyorum hedefim hazir -HAZIR ATESSSSSS ----------------------------------------------- Yukarda yazdıgım savas taktiginin ne kadarda onemli oldugunu anlatmak uzere ufak bir dialogdu eaglefle aramızda gecen , oyunu oynayıp head shot overcharged shot body shoti bilenlere daha anlamlı gelicketir yukarda yazdıklarim , bu oyunda savas taktigi cok onemli cokk !!! Biz bunu ogrendik degil mi Eaglef ;)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) [Bu mesaj Levent tarafından 25 July 2003 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Levent, 25 July 2003 13:01 tarihinde demiş ki: -Eaglef karsida bir rebel base var napalim , komuta sende abi soyle . -Tamam simdi mesafamize alalim yat yere abi daha cok vurma sansizmi olmasi icin ( ayakta iken savasta en az vurma sansına sahipsin egilme 2. yatmak ise en cok vurma sansını verir ) - tamam yattım silahim hazir , yanliz soldaki adamin mind poolu daha zayif oncelikle taktik olarka sne mind ini hedefle bende overcharge yapip basliyi. -olur tabi sen overla basla eger mini tutururusan sonra Rifle al eline Head Shot la devam et boyelce cabuk oludururuz ama healt poola samage verirse Body SHot la devam et sen ustasin o işte :) -ok seni bekliyorum hedefim hazir -HAZIR ATESSSSSS ----------------------------------------------- Yukarda yazdıgım savas taktiginin ne kadarda onemli oldugunu anlatmak uzere ufak bir dialogdu eaglefle aramızda gecen , oyunu oynayıp head shot overcharged shot body shoti bilenlere daha anlamlı gelicketir yukarda yazdıklarim , bu oyunda savas taktigi cok onemli cokk !!! Biz bunu ogrendik degil mi Eaglef ;)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) :-)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 arkadaslarin dedikleri daha yeni basladigin icin hersey basic sende, skiller ve karakter ozelliklerin arttikca combolarin ve potansiyelindeki artislarin seni sasirtacaktir . dolayısıtyla su asamada sen haklısın ama oyun konusunda bız haklıyız oyunda bıraz buyudukten sonra sende faredeceksın ki bayaa bayaa iyi ayrıca bence oynanabilirlik konusnda bi problemde yok bayaa rahat bıraz alısman lazım, dıger acıdan npc lerın ve creature ların zekalarıda gayet yerınde pek ole bedava olmuyo, arada sırada olusan bug lar harıc. kolay gelsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 abi sırf uo oynamış bi adam zaten alışlamaz ki önceden ao daoc faln oynamış olsa direk başlar oyuna alışmaya bile gerek yok..2d den 3d ye geçio amda zor tabi.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Levent, 25 July 2003 13:01 tarihinde demiş ki: -Eaglef karsida bir rebel base var napalim , komuta sende abi soyle . -Tamam simdi mesafamize alalim yat yere abi daha cok vurma sansizmi olmasi icin ( ayakta iken savasta en az vurma sansına sahipsin egilme 2. yatmak ise en cok vurma sansını verir ) - tamam yattım silahim hazir , yanliz soldaki adamin mind poolu daha zayif oncelikle taktik olarka sen mind ini hedefle bende overcharge yapip basliyi. -olur tabi sen overla basla eger mind i tutururusan sonra Rifle al eline Head Shot la devam et boylece cabuk oludururuz ama healt poola damage verirse Body SHot la devam et sen ustasin o işte :) -ok seni bekliyorum hedefim hazir -HAZIR ATESSSSSS ----------------------------------------------- Yukarda yazdıgım savas taktiginin ne kadarda onemli oldugunu anlatmak uzere ufak bir dialogdu eaglefle aramızda gecen , oyunu oynayıp head shot overcharged shot body shoti bilenlere daha anlamlı gelicketir yukarda yazdıklarim , bu oyunda savas taktigi cok onemli cokk !!! Biz bunu ogrendik degil mi Eaglef ;)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) [Bu mesaj Levent tarafından 25 July 2003 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] ayıptır sorması bir mimar olarak sen napıyon savaş alanında .. ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bir Mimar ve Bir Weopensmith olarak hem Imperial yonumu guclendirmeye hemde yaptigim silahi kullanip weopensmith xp si almaya calisiyorum hemde arkadaslarimi savas alaninda yalniz birakamam degil mimar kör topal da olsam ! :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Levent, 25 July 2003 14:56 tarihinde demiş ki: Bir Mimar ve Bir Weopensmith olarak hem Imperial yonumu guclendirmeye hemde yaptigim silahi kullanip weopensmith xp si almaya calisiyorum hemde arkadaslarimi savas alaninda yalniz birakamam degil mimar kör topal da olsam ! :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) yürü bea , kim tutar seni .. :) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 peki bisi sorcam,oyun ici ekonomi olayi nasil gecen gun birisi crafterlarin zarara satis yaptigini iki sehir arasi gezerek oyunda crafterdan daha iyi para yapildigini fln yazmisti yani ekonomi cok kotuymush oyunda ben oyle anladım biraz aydinlatirmisiniz?[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Sad bana icq nu verirmisin ?[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: OutTrader, 25 July 2003 15:07 tarihinde demiş ki: peki bisi sorcam,oyun ici ekonomi olayi nasil gecen gun birisi crafterlarin zarara satis yaptigini iki sehir arasi gezerek oyunda crafterdan daha iyi para yapildigini fln yazmisti yani ekonomi cok kotuymush oyunda ben oyle anladım biraz aydinlatirmisiniz?[hline]Mors certa et hora certa ekonomi sistemi biraz farklı .. artisanlar yaptıkları şeyi zararına satıyolar çünkü bundan xp alıyolar ;ne kadar hızlı yükselirsem o kadar ii anlayışı var ;ama bu kepenkleri kapamalarına sebep olabilir crafterların ... ayrıca baya bi' zor üretim yapmak .. çünkü gezegenlerdeki kaynaklar da sabit değil .. ticaretle uğraşanlar grup halinde çalışmaktan biraz uzaklar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: OutTrader, 25 July 2003 15:07 tarihinde demiş ki: peki bisi sorcam,oyun ici ekonomi olayi nasil gecen gun birisi crafterlarin zarara satis yaptigini iki sehir arasi gezerek oyunda crafterdan daha iyi para yapildigini fln yazmisti yani ekonomi cok kotuymush oyunda ben oyle anladım biraz aydinlatirmisiniz?[hline]Mors certa et hora certa Ben dha once hic bir oyunda bu kadar gercekci bir ekonomi gormedim , en ufak bir ornegini veriyim , SWG de madenler bir kac gunluk yani hep yer degisitiriyorlar onun icin bazı kisiler madenleri topluyor ( en degerlilerini ) ve o gezegende o madenin tukenmesini bekliyorlar ( yer degisimi olunca o gezengende o maden uzunca bir sure cıkmaya biliyor bir daha ) ve tukenince direk piyasaya yuksek fiyattan suruyorlar , heralde bundan daha gerkcekci bir capitalist yaklasım baska bir oyunda yoktur :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ben bu oyundan korkmaya başladım :) Skill cap gibi bişi sözkonusumu misal ben marksman açacam ama silah ta yapmak isterim mümkünmüdür ?[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Stalkerx, 25 July 2003 15:20 tarihinde demiş ki: Ben bu oyundan korkmaya başladım :) Skill cap gibi bişi sözkonusumu misal ben marksman açacam ama silah ta yapmak isterim mümkünmüdür ?[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit ::. tabii ki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: odchu, 25 July 2003 15:13 tarihinde demiş ki: said: OutTrader, 25 July 2003 15:07 tarihinde demiş ki: peki bisi sorcam,oyun ici ekonomi olayi nasil gecen gun birisi crafterlarin zarara satis yaptigini iki sehir arasi gezerek oyunda crafterdan daha iyi para yapildigini fln yazmisti yani ekonomi cok kotuymush oyunda ben oyle anladım biraz aydinlatirmisiniz?[hline]Mors certa et hora certa ekonomi sistemi biraz farklı .. artisanlar yaptıkları şeyi zararına satıyolar çünkü bundan xp alıyolar ;ne kadar hızlı yükselirsem o kadar ii anlayışı var ;ama bu kepenkleri kapamalarına sebep olabilir crafterların ... ayrıca baya bi' zor üretim yapmak .. çünkü gezegenlerdeki kaynaklar da sabit değil .. ticaretle uğraşanlar grup halinde çalışmaktan biraz uzaklar .. benim anlamadığım noktada o sen üretikçemi exp alıyorsun yoksa öbür pc ler yaptığın sılahı kullandıkçamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 e peki her skill i max a getirebiliomuyuz atiorum ben gaza geldim marksman i masterladim daha sonra brawler skillerine abandım commando oldum ama bi yandan da beleşe getirmek için armorsmithy ve weaponsmithy kastım ha bi de evim olsu dedim architect kastım aynı chara mümkün mü bunlar ?[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 250 skill pointin var ve her alicagin skill in ustunde kac point gerektigi yaziyor buna gore istedigin skilli alabilirsin.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Stalkerx, 25 July 2003 15:27 tarihinde demiş ki: e peki her skill i max a getirebiliomuyuz atiorum ben gaza geldim marksman i masterladim daha sonra brawler skillerine abandım commando oldum ama bi yandan da beleşe getirmek için armorsmithy ve weaponsmithy kastım ha bi de evim olsu dedim architect kastım aynı chara mümkün mü bunlar ?[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit 250 skill sınırın var ... ve bunları kullanabilmek içind exp. almalısın .. ve expler de farklı farklı .. mesela 100 sword exp. ya da 125000 combat exp i isteyebiliyo bi' üst yeteneğe atlamak için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Sen asil xp yi urettikce aliyorsun ama diyelim silah yapıp satıyorsun sattıgın kisi senin yaptıgın silahı kullandıkcada ufak sayılarda xp ler alıyorsun , tabi bu ufak xp ler senin urettigin silahı kullanan insnalar cogaldıkca buyuk xp cikler halini alıyorlar :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Hellsing, 25 July 2003 15:23 tarihinde demiş ki: said: odchu, 25 July 2003 15:13 tarihinde demiş ki: said: OutTrader, 25 July 2003 15:07 tarihinde demiş ki: peki bisi sorcam,oyun ici ekonomi olayi nasil gecen gun birisi crafterlarin zarara satis yaptigini iki sehir arasi gezerek oyunda crafterdan daha iyi para yapildigini fln yazmisti yani ekonomi cok kotuymush oyunda ben oyle anladım biraz aydinlatirmisiniz?[hline]Mors certa et hora certa ekonomi sistemi biraz farklı .. artisanlar yaptıkları şeyi zararına satıyolar çünkü bundan xp alıyolar ;ne kadar hızlı yükselirsem o kadar ii anlayışı var ;ama bu kepenkleri kapamalarına sebep olabilir crafterların ... ayrıca baya bi' zor üretim yapmak .. çünkü gezegenlerdeki kaynaklar da sabit değil .. ticaretle uğraşanlar grup halinde çalışmaktan biraz uzaklar .. benim anlamadığım noktada o sen üretikçemi exp alıyorsun yoksa öbür pc ler yaptığın sılahı kullandıkçamı? yaptığın silahı kullandıkça ... ama başarılı olma oranına göre de exp . değişiyo sanırım .. smuggler ların slice yapması mesela ..ama emin değilim .. ; emin olduğum şey seri üretim şeklinde silah üretmek sana bi' şey kazandırmıyo ... oynayanlar daha ii cevap verir ;çünkü baya bi' şey değişti beta dan sonra .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Odchu , uretirken bir sey kazanmiyor musun mu demek istemisin ? eger oyleyse yanlis cunku asıl xp yi uretirken kazanıyorsun .[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 üretirken kazandığın exp nin üretiğin malın kalitesine bağlı olduğunu biliyorum ben ;yanılıyorsam düzeltin ..seri üretim demek istediğim oydu .. artisan olarak ürettiğin neyse ilk seviye malların sen skill olarak yükseldikçe bi' anlama gelmediği ... Oyunda nerdeyse her eylem sonunda XP kazanıyosun yoksa .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Hellsing öyle mi böyle mi XP kazanıyosun diyince ona göre cevap vermeye çalışıp kendimle çeliştim ortaya karışık bi' şey çıktı .. anlatamadım anlayan anlatsın .. :kaçaRrr ... : :D [Bu mesaj odchu tarafından 25 July 2003 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar