Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japon Sitlerindeki japonca kelimeleri gormek istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar japonca kelimeler hep kare şeklinde bunları normal şekilde nasıl görebilirim ? Mesela www.knightonline.jp bu sitedeki kelimeler abidik kubidik şeyler yazıyor.Ama ben japonca görmek istiyorum.Ne indirmem gerek görmem icin ?

[Bu mesaj Sphere tarafından 03 Ekim 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yoo :) Ama ben çeviri yapıyorum bi siteden.Bana bilen söyleyebilirmi nereden indirecegimi ?

Kullandıgım site http://babel.altavista.com/babelfish/tr[signature][hline][spo1=Madalyam]Varmı zannettin :D Muahahaha Yokki !!![ /spo ]
Mesaj tarihi:
dur birazdan veririm microsoft un siteye gir orda japonca packi vardı bir yerde adresini bul :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
Dil Eklentisi gibin bişiy indirmen lazım diye biliyorum..

www.microsoft.com'da bakarsan belki bulursun..
Language Pack diye bak japoncası filan çıkar heralde onu yükle makinaya ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ...
Mesaj tarihi:
Girer girmez japonca yazıları indirmek istiyor musunuz filan demesi lazım ben giriyorum mesela bazen bana ole dio bende tamam diom sonra çıkıyor japonca harfler de bunlar senın ne işine yarıycak ben onu anlamadım.[signature][hline]Click! | plz!
pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
azmış bu

[Bu mesaj Lugal tarafından 03 Ekim 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Office XP Tool: Japanese Language Pack bu olabılırmı ?

Lugal işte ben ona bir daha bunu sorma dedim ve iptale basmıstım.Ne bileyim ilerde lazım olacagını :(

[Bu mesaj Sphere tarafından 03 Ekim 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...