ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Demo'da 16 oyuncuyu destekleyen 2 harita var; DM Factory ve CT Facility. Single player demoyu oynayan herkes bu demoyuda rahatlıkla oynayacaktır. 455 MB lık demoya burdan ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Oynasana.com'un demo F.E.A.R serverı var hatta, ama oynayan görmedim hiç.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 01 Ekim 2005 05:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ben indircektimde kasıo ya bunu oynıcaıma cs oynarım.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 2 gecedir oynuyorum, çok zevkli olmuş oyun. Yani enteresan biraz. Slow motion'ı falan açabiliyorsunuz. Ben yurt dışındaki sunuculara bağlanıyorum direk.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 eşşiz bir oyun ve multplayer da herhangi bir problem ile karsilasmadim ,ozellikle alman serverlarini deneyin ..lagsiz takilmadan oynamanin zevkine cidden bu oyun ile vardim ,hayatimda aldigim ilk orjinal oyun olacak verdigim her dolarin hakkini verebilecek su ana kadarki tek oyun ![signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 demosunu gördükten sonra bende oyunun çıkmasını heyecanla bekledim bakalim nasil bi oyun olucak görüntüleri gerçekten güzel gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar