Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaçaznuni "Katliam yaptık yıktık, övünecek bir şeyimiz yok"

slayer77

Öne çıkan mesajlar

Bu habere yazıcak fazla bişe bulamadım kabul etiler ve pişamalar ama suçlu biziz.Neden?[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Ellerosse - Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

kabul ediyor bide orda intihar edelim yoksa şerefsizlik bizi bekliyor demiş.. iyi söylmiş..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek değildir muhtemelen. Millet haklı çıkmamız için tarihi belgeleri çarpıtıyor arada.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gezen mi daha iyi atar, yoksa cok laklak yapanmı?
Tarihi guclu degi$tirse ne yazar??
Tarih bizi aklayacaktır!
-Kalbinde aynı idealleri taşıyan insanları hiç bir şey ayıramaz. Ne hapishane duvarları, ne de mezar toprağı. Çünkü hepsi tek bellek, tek ruh, tek vicdan, tek onur olacaktır.
Fidel Castro
Santiago, Küba, 16 Ekim 1953
'Tarih Beni Aklayacaktır.'

ihtiyar Castro hapse atılırken yapmı$ bu konu$mayı.'Tarih Beni Aklayacaktır.' son sozu olmu$.
Tarih onu akladıgı gibi bir cok $arlatanıda ezdi.[signature][hline]i demand nothing,
but i want it all....
Sosyal ağlarda paylaş

Ermenilerin Londra mahkemesine sundugu belge, o donem doguda bi vali oldugu one surulen ($u an ismini hatırlayamıyorum), fakat gorev suresi coktan bitmi$ bir valinin elinden yazılmı$ duzmece bir belgedir. Mektubun ba$langıc cumlesi "Besmele"dir. ve mahkemede sozde Ermeni soykırımı kesinlikle kabul edilmemi$tir.
O donem resmi yazıların ba$ında Bismillahirahmanirahim yazar. Bunlar ise besmele diye ba$lamı$lar. o derece ba$arısızlar. 12milyon ki$iyi oldurdugumuz onesurulsede o donem osmanlı bunyesinde. 5-6 milyon ermeni bulunmaktaydı.

Bir kısım ermen'i oldurulmu$tur. fakat bunların hepsi halk tepkisidir. Ve padi$ah bunu engellemek icin $ark'a surulen ermenilere yapılan her turlu saldırıya idama waran cezalar koymu$tur.
Askere alma amaclı erkeklerden yoksun koylerimize saldırı yapıp, kadın cocuk ve ya$lılarımızı vicdansızca olduren ve asıl "soykırım" denemesinde bulunan Ermenilerdir.[signature][hline]i demand nothing,
but i want it all....
Sosyal ağlarda paylaş

@Muhallebi:Bu tarin çarpılması gibi bir olay olmaz çünkü rapor halinde meclise açıklanış yani yazılmış böyle bişe çarpırılmas.Gerçektir.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Ellerosse - Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...