slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bu habere yazıcak fazla bişe bulamadım kabul etiler ve pişamalar ama suçlu biziz.Neden?[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 zaten gerçek bir tanedir..ne diyelim hayırlısı olsun[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kabul ediyor bide orda intihar edelim yoksa şerefsizlik bizi bekliyor demiş.. iyi söylmiş..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Dunya uyuyor. Tarihi degi$tirmeye calı$ıyorlar.[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 pek haz almasamda Doğu Perinçek ten birtek o uğraşıyo bu işle heralde. herkes o kadar tepkisiz ki.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hll olsun Perinçek e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Quarthon, 03 Ekim 2005 09:47 tarihinde demiş ki: Dunya uyuyor. Tarihi degi$tirmeye calı$ıyorlar. tarih herzaman güçlülerin lehine değişmiştir. ve değişecektir.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Çok güzel bi gelişme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Gerçek değildir muhtemelen. Millet haklı çıkmamız için tarihi belgeleri çarpıtıyor arada.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Onların haklı çıkmak için kendi belgelerini çarpıttıkları gibi mi;)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Gezen mi daha iyi atar, yoksa cok laklak yapanmı? Tarihi guclu degi$tirse ne yazar?? Tarih bizi aklayacaktır! -Kalbinde aynı idealleri taşıyan insanları hiç bir şey ayıramaz. Ne hapishane duvarları, ne de mezar toprağı. Çünkü hepsi tek bellek, tek ruh, tek vicdan, tek onur olacaktır. Fidel Castro Santiago, Küba, 16 Ekim 1953 'Tarih Beni Aklayacaktır.' ihtiyar Castro hapse atılırken yapmı$ bu konu$mayı.'Tarih Beni Aklayacaktır.' son sozu olmu$. Tarih onu akladıgı gibi bir cok $arlatanıda ezdi.[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ermenilerin Londra mahkemesine sundugu belge, o donem doguda bi vali oldugu one surulen ($u an ismini hatırlayamıyorum), fakat gorev suresi coktan bitmi$ bir valinin elinden yazılmı$ duzmece bir belgedir. Mektubun ba$langıc cumlesi "Besmele"dir. ve mahkemede sozde Ermeni soykırımı kesinlikle kabul edilmemi$tir. O donem resmi yazıların ba$ında Bismillahirahmanirahim yazar. Bunlar ise besmele diye ba$lamı$lar. o derece ba$arısızlar. 12milyon ki$iyi oldurdugumuz onesurulsede o donem osmanlı bunyesinde. 5-6 milyon ermeni bulunmaktaydı. Bir kısım ermen'i oldurulmu$tur. fakat bunların hepsi halk tepkisidir. Ve padi$ah bunu engellemek icin $ark'a surulen ermenilere yapılan her turlu saldırıya idama waran cezalar koymu$tur. Askere alma amaclı erkeklerden yoksun koylerimize saldırı yapıp, kadın cocuk ve ya$lılarımızı vicdansızca olduren ve asıl "soykırım" denemesinde bulunan Ermenilerdir.[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Muhallebi, 03 Ekim 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Gerçek değildir muhtemelen. Millet haklı çıkmamız için tarihi belgeleri çarpıtıyor arada. Carpıtmamıza gerek yok. Senin gibilerden kurtulalım yeter.[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 @Muhallebi:Bu tarin çarpılması gibi bir olay olmaz çünkü rapor halinde meclise açıklanış yani yazılmış böyle bişe çarpırılmas.Gerçektir.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar