sedron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Arkadaşlar Aynı Acouuntun içinde bir priest bir mage birde archer var Priest Lvl :52 +8 elbiseler Strbuffer manyak silahlar full uniq takı (lvl 62 de debuffer olucam o kesin) Mage Lvl : 52 62 int gerisi mp lycon staf +8 elbise full uniq takı) bunların ikisini birden kasa kasa bu güne geldim ama artık birine kesin ağırlık vermem gerekiyor artık bende master istiyorum. rica etsem kendi fikrinizi söylermisiniz MAGE mi Priest mi? (lütfen ikisi birden demeyin öldürün daha iyi) Not : oyunu bırak gitsin yorumları dikakte alınmayacaktır.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 1v1 için priest derim.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 KE ile provekerlik tarih olduğu için magelerin lvl kasması sanki biraz daha zorlaştı.Priest derim ben.[signature][hline]Anılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bence de prıest , mage in işi zor apos dönersın artık gece gunduz , Magelerin damageleri ne kadar duzeldıysede kasması zor[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan :chete server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: BuRiAL_TR, 03 Ekim 2005 11:06 tarihinde demiş ki: KE ile provekerlik tarih olduğu için magelerin lvl kasması sanki biraz daha zorlaştı.Priest derim ben. aynen katılıyorum priestle en azından apos falan yaparsın[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ßence priest i kas eğer str yi iyi kullanabiliyorsan eğer kullanamıyorsanda priest kas :D str olmadı al eline bi +7 dt hammer bas chitinlere str yi al bi dagger kalkan kralsın ![signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx lvl: 6x Server: DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 böyle oyunlara eLin alışıksa priest derim cunku 1v1 de en kralı bence ama light mage den uzak dur. mage char ise yalan hic sevmedim buyuculeri hicbir oyunda halada sevmiorum.[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 rouge benide mi sevmiyorsun :( cz de en guzelı mage sen ortalık karıstıgı an salla 1 nova ohh al 3 kişiyi ama yine söylüyorum priest kas[signature][hline]6x paper mage np 32xxx clan :chete server :cypher [Bu mesaj angelusy tarafından 03 Ekim 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bp kas en iisi bence şuaralar hatta bende alacam bi tane bp[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bende rougeleri sevemedim hain oluyolar arkadan geliyolar dalıyolar[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederim Rouge lar için kısaca fordçuluk yapıyolar da diyebiliriz beramusta Hostess adıyla geziyorum tanışırsak sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar