RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 amon allah kolaylık versin abi :([signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 teşekkürler..valla herkes acıdı ya durumumaa...diğerleri dertsiz saayılıo bu durumda heralde[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kızlara kafam girsin, arkadas kalalim lafinada kafam girsi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 amon. hala depresyona girmemissin. helal sana. zormus gercekten. guclu bi insansin. ayakta durmaya devam edersin. gecmis olsun.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 amon Allah yardımcın olsun inş çozulur sorunlar bir bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 me too[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 benimde derdim çok anlatsam ardı arkası gelmez. bir kız sevdim. bana evet demedi. neymiş çıktığı varmış(sene 2000-2001) neyse dedik bağrımıza taş koyduk . daha sonra telefon no dan ona ulaştım. gene teklif ettim . bana alışsın diye yapmadığım kalmadı. onu düşünmekten etrafımdaki kızları(baya bi bol kız şöyle söyleyeyim hergün hafta içi 5000 desem abartmış olmam)göremez oldum. en son gittim yanına(2005) onu hiç unutmadığımı , sevdiğimi söyledim. zaten gözlerimden anladı.bana yeni numarasını verdi. ilk verdiği erkek benmişim. bu sevgiye kendini layık görmedi beni kabul etmedi. daha doğrusu hayır demesi dahi bunu anlatıyordu.üstelik hediye mi reddettti en son ısrar ettim. artık yeterdi erkek gururunu bu kadar ayaklar altına aldığım yeter diyerek gittim. numarasınıda daha sonra sildim.giderken elimdem tuttu. beni ara daha sonra dedi.(5 dakkası 1 kontorden ve 1,5 dakkası 1 kontorden uzunca sohbeler ederdik). bu ara onu derken öyle sevimli bir hal takındı ki dayanamayacaktım.hayır dedim kesin tavırla, hızla gittim. ve hedi,yeyi dükkanın önüne attim. en son gördüğümde psikolojik sorunları olduğunu sezdim. yürüyüşü hızlı toplumdan kaçar gibydi.(eskiden o kadar rahat biriydi). ben de onu unutmaya çalışıyorum. acaba ne yapmalıyım.8 ay oldu.unutamadım????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: CIRKINKRAL, 26 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki: benimde derdim çok anlatsam ardı arkası gelmez. bir kız sevdim. bana evet demedi. neymiş çıktığı varmış(sene 2000-2001) neyse dedik bağrımıza taş koyduk . daha sonra telefon no dan ona ulaştım. gene teklif ettim . bana alışsın diye yapmadığım kalmadı. onu düşünmekten etrafımdaki kızları(baya bi bol kız şöyle söyleyeyim hergün hafta içi 5000 desem abartmış olmam)göremez oldum. en son gittim yanına(2005) onu hiç unutmadığımı , sevdiğimi söyledim. zaten gözlerimden anladı.bana yeni numarasını verdi. ilk verdiği erkek benmişim. bu sevgiye kendini layık görmedi beni kabul etmedi. daha doğrusu hayır demesi dahi bunu anlatıyordu.üstelik hediye mi reddettti en son ısrar ettim. artık yeterdi erkek gururunu bu kadar ayaklar altına aldığım yeter diyerek gittim. numarasınıda daha sonra sildim.giderken elimdem tuttu. beni ara daha sonra dedi.(5 dakkası 1 kontorden ve 1,5 dakkası 1 kontorden uzunca sohbeler ederdik). bu ara onu derken öyle sevimli bir hal takındı ki dayanamayacaktım.hayır dedim kesin tavırla, hızla gittim. ve hedi,yeyi dükkanın önüne attim. en son gördüğümde psikolojik sorunları olduğunu sezdim. yürüyüşü hızlı toplumdan kaçar gibydi.(eskiden o kadar rahat biriydi). ben de onu unutmaya çalışıyorum. acaba ne yapmalıyım.8 ay oldu.unutamadım????????????? takıntı haline getirme bence çok daha canın yanar[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 26 Eylül 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yedek olarak kalma gibi bir şeyler sezdim. çekip gitmemin bir nedeni de buydu.ona o kadar kızıyorum ama eski günler de gülüşü aklıma gelince herseyi unutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: CIRKINKRAL, 26 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki: benimde derdim çok anlatsam ardı arkası gelmez. bir kız sevdim. bana evet demedi. neymiş çıktığı varmış(sene 2000-2001) neyse dedik bağrımıza taş koyduk . daha sonra telefon no dan ona ulaştım. gene teklif ettim . bana alışsın diye yapmadığım kalmadı. onu düşünmekten etrafımdaki kızları(baya bi bol kız şöyle söyleyeyim hergün hafta içi 5000 desem abartmış olmam)göremez oldum. en son gittim yanına(2005) onu hiç unutmadığımı , sevdiğimi söyledim. zaten gözlerimden anladı.bana yeni numarasını verdi. ilk verdiği erkek benmişim. bu sevgiye kendini layık görmedi beni kabul etmedi. daha doğrusu hayır demesi dahi bunu anlatıyordu.üstelik hediye mi reddettti en son ısrar ettim. artık yeterdi erkek gururunu bu kadar ayaklar altına aldığım yeter diyerek gittim. numarasınıda daha sonra sildim.giderken elimdem tuttu. beni ara daha sonra dedi.(5 dakkası 1 kontorden ve 1,5 dakkası 1 kontorden uzunca sohbeler ederdik). bu ara onu derken öyle sevimli bir hal takındı ki dayanamayacaktım.hayır dedim kesin tavırla, hızla gittim. ve hedi,yeyi dükkanın önüne attim. en son gördüğümde psikolojik sorunları olduğunu sezdim. yürüyüşü hızlı toplumdan kaçar gibydi.(eskiden o kadar rahat biriydi). ben de onu unutmaya çalışıyorum. acaba ne yapmalıyım.8 ay oldu.unutamadım????????????? offf ya içim karardı kangrn olmuş bı ılşkı uzatmadan kes kendını kurtar bence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abuk subuk bir mesaj atmışım, silindi haliyle [Bu mesaj Nefr tarafından 27 Eylül 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 konunun ömrü 5 saatmiş ancak...demekki dertli yok[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 dertli yok lol, okuyun bloglarımı sonra gelip ağlayın burda. başka bişey demeye gerek duymuyorum. sevdiğim kızın bana " sana acıyorum" demesi ne kadar mutlu etti beni.. ardından bi yakınımın ölmesi. çok mutluyum şu 2 gündür kafa dağıtıcamda böyle threadlere pek yazmak istemiyorum[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sen bilirsin mike...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 mike boş ver meyi öğren sana diyorum bende öğenmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ende baya kötü bi dönemdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hayatımın en kötü günlerini diil yıllarını geçiriyorum ben..bu aptal liseye(şu an okuduğum okul) geldiğimden beri hiçbişey yolunda gitmedi ki!o gün bu gündür bir kere bile içten gülemedim ki!ooooof,of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Mike, 27 Eylül 2005 00:32 tarihinde demiş ki: sevdiğim kızın bana " sana acıyorum" demesi... oyle bi kelime soylediyse bence sen ona acımaya basla[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ben de aşığım ama o çok uzaklarda.... Ona ulaşmak için elimden geleni yapıcam, ama onun benden haberi bile yok, nası dikketini çekebilirim alttakinin[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bende sizdenim ühüüüü[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Mike, 27 Eylül 2005 00:32 tarihinde demiş ki: sevdiğim kızın bana " sana acıyorum" O kızın hamurunun 3.sınıf olduğu ortada.Şimdi küfür yazacam ama neyse. Bildiğiniz bütün küfürleri o kıza sayıyorum...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hayat bu işte değişiyor bazen, ne olucağı belli değil... *!İç çeker...* *!Of offfffff*[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 28 Eylül 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hergün daha da kötüye gidiyor...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kusacak o kadar çok şey var ki peh... katın benide listeye[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 rakı kavun tekila limon şarap peynir baileys süt süt cicibebe kombinasyonları + çok az daha zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar