Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu sıralar hayatının en kötü günlerini geçirenler buraya

unac

Öne çıkan mesajlar

benimde derdim çok anlatsam ardı arkası gelmez.
bir kız sevdim. bana evet demedi. neymiş çıktığı varmış(sene 2000-2001) neyse dedik bağrımıza taş koyduk . daha sonra telefon no dan ona ulaştım. gene teklif ettim . bana alışsın diye yapmadığım kalmadı. onu düşünmekten etrafımdaki kızları(baya bi bol kız şöyle söyleyeyim hergün hafta içi 5000 desem abartmış olmam)göremez oldum. en son gittim yanına(2005) onu hiç unutmadığımı , sevdiğimi söyledim. zaten gözlerimden anladı.bana yeni numarasını verdi. ilk verdiği erkek benmişim. bu sevgiye kendini layık görmedi beni kabul etmedi. daha doğrusu hayır demesi dahi bunu anlatıyordu.üstelik hediye mi reddettti en son ısrar ettim. artık yeterdi erkek gururunu bu kadar ayaklar altına aldığım yeter diyerek gittim. numarasınıda daha sonra sildim.giderken elimdem tuttu. beni ara daha sonra dedi.(5 dakkası 1 kontorden ve 1,5 dakkası 1 kontorden uzunca sohbeler ederdik). bu ara onu derken öyle sevimli bir hal takındı ki dayanamayacaktım.hayır dedim kesin tavırla, hızla gittim. ve hedi,yeyi dükkanın önüne attim. en son gördüğümde psikolojik sorunları olduğunu sezdim. yürüyüşü hızlı toplumdan kaçar gibydi.(eskiden o kadar rahat biriydi). ben de onu unutmaya çalışıyorum. acaba ne yapmalıyım.8 ay oldu.unutamadım?????????????
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CIRKINKRAL, 26 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
bir kız sevdim. bana evet demedi. neymiş çıktığı varmış(sene 2000-2001) neyse dedik bağrımıza taş koyduk . daha sonra telefon no dan ona ulaştım. gene teklif ettim . bana alışsın diye yapmadığım kalmadı. onu düşünmekten etrafımdaki kızları(baya bi bol kız şöyle söyleyeyim hergün hafta içi 5000 desem abartmış olmam)göremez oldum. en son gittim yanına(2005) onu hiç unutmadığımı , sevdiğimi söyledim. zaten gözlerimden anladı.bana yeni numarasını verdi. ilk verdiği erkek benmişim. bu sevgiye kendini layık görmedi beni kabul etmedi. daha doğrusu hayır demesi dahi bunu anlatıyordu.üstelik hediye mi reddettti en son ısrar ettim. artık yeterdi erkek gururunu bu kadar ayaklar altına aldığım yeter diyerek gittim. numarasınıda daha sonra sildim.giderken elimdem tuttu. beni ara daha sonra dedi.(5 dakkası 1 kontorden ve 1,5 dakkası 1 kontorden uzunca sohbeler ederdik). bu ara onu derken öyle sevimli bir hal takındı ki dayanamayacaktım.hayır dedim kesin tavırla, hızla gittim. ve hedi,yeyi dükkanın önüne attim. en son gördüğümde psikolojik sorunları olduğunu sezdim. yürüyüşü hızlı toplumdan kaçar gibydi.(eskiden o kadar rahat biriydi). ben de onu unutmaya çalışıyorum. acaba ne yapmalıyım.8 ay oldu.unutamadım?????????????

takıntı haline getirme bence çok daha canın yanar[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...

[Bu mesaj Zep tarafından 26 Eylül 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CIRKINKRAL, 26 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki:

offf ya içim karardı
kangrn olmuş bı ılşkı uzatmadan kes
kendını kurtar bence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

dertli yok lol, okuyun bloglarımı sonra gelip ağlayın burda. başka bişey demeye gerek duymuyorum.

sevdiğim kızın bana " sana acıyorum" demesi ne kadar mutlu etti beni.. ardından bi yakınımın ölmesi. çok mutluyum şu 2 gündür kafa dağıtıcamda böyle threadlere pek yazmak istemiyorum[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 27 Eylül 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
sevdiğim kızın bana " sana acıyorum"

O kızın hamurunun 3.sınıf olduğu ortada.Şimdi küfür yazacam ama neyse. Bildiğiniz bütün küfürleri o kıza sayıyorum...[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Kara Paticikler Grubu
Kurucu ve Üyesiyim.
(Üye Sayımız=1)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...