Zwalin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 1 ) In Nox atılınca skillin değerine göre etkiyi nasıl sağlayabiliriz.Mesela skill sıfırsa atılınca etki etmesin 10 sa 1 2 sn sürsün, etkisi az olsun.bu şekilde skill değeri arttıkça hem süresi hemde etkisi artsın mesela 80 posioningi olan deathly vuramasın 100 olan vursun ama oda arada bir sürekli değil onun dışında deathly vurulamasın sanırım fikrimi anladınız.Ben bunla ilgili birşeyler yaptım ama olmadı daha önce bir yardım istemiştim oda işe yaramadı bir yardımcı olacak olan varsa çok mutlu olurum.Detaylı bir anlatım yapsada olur içinden çıkamadım :) 2 ) ınscript menüsünde 1 tane scroll yazamıorum vortex büyüsünün hatasına bakıyom ama yok anormal bir durum bir yardımcı olan çıkarsa sevinirim hata verdiği satırda anormal birşey yok diğerlerindede o var ama yapamıorum :( 3 ) Pin sistemi buldum sorunlu çıktı arama yaptım burda ama bulamadım düzgün bir tane hepsi sorunlu paylaşacak biri olursa sevinirim. Baggio nun pin sistemi dediler onuda bulamadım yardım ederseniz sevinirim Bu 3 konuda bilgisi olan yardım edecek olanların yardımını bekliyorum.teşekkürler şimdiden
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 1- on=@spelleffect if ( == 20) || ( == 39)) // poison ve poison field if ( + 100)> > >) findid.i_rune_paralyze.remove findid.i_rune_paralyze_field.remove findid.i_rune_poison.remove if ( > 3) && ( + 100)> > 700) poison (600 + {-100 100}) else poison ( + {-100 100}) endif endif[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO|
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yeni Bir Server Daha Gelio :D[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ?
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Cyclone gelsinde adam gibi gelsin başkaları gibi 5 kere açıp 8 kere kapanmadan gelsin.[signature][hline]disc jokey martin solveig 0ffspring - rogue/assasin lvl 4x - xigenon
Zwalin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 :) ben sizin gibi değilim server açmaya niyetimde yok henüz ilerde belki
bilgehan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 inscription script ini pastelersen yardimci olurum gormeden bisey diyemem button larinda sorun olabilir veya başka bi yerde
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Cyclone, 02 Ekim 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Yeni Bir Server Daha Gelio :D Sende ona oranla yenisin daha..
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Martin_Solveig, 02 Ekim 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Cyclone gelsinde adam gibi gelsin başkaları gibi 5 kere açıp 8 kere kapanmadan gelsin. abi özür dilerim hata yaptım abi bi daha demem abi a hahaha[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ?
Zwalin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Zeka sorunu yaşıyorsun sanırım millete sataşacağına işine bak soru sordum zevzevklik etme biliyorsan cevap yazmak istiyorsan ve yazacak birikimin varsa yaz yoksa sus otur aşağı!
taz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 2) vortex scrollunun scriptine gir. orada resources kısmına bak. menüdekiyle aynı olması gerekiyor onun. muhtemelen resource farklıdır. onu düzelt
Zwalin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yok onlarada baktım hata o değil :) şimdi buldum hatamı teşekkürler yinede taz hata şuymuş !() olacağına !() yapmışım src ekleyince düzeldi yinede saol :)
Öne çıkan mesajlar