Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Selam uzun bir aradan sonra bir kez daha wowa başlıyorum . Bir mage açmaya karar verdim , Pek çok addon araştırdım ama eminim bulmadığım daha ne güzel addler vardır . Sizden ricam ya hakikaten bu addon hayatımı kolaylaştırdı dediğiniz addonları belirtmeniz . Birde asıl ihtiyaç duyduğum şey mobla aramdaki mesafeyi gösterecek bir addon bu sayede çok daha verimli oynayabilirim . Şimdiden deneyimli mage arkadaşların yardımları için teşekkürler . PS: Birde level atlamak ve grindingi kolay hale getirmek için hangi talentları almalı ? [signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) [Bu mesaj Dunedain tarafından 03 Ekim 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sana gereken en önemli 6 addon,discord action bars(mumkunse eskı surumlerını cek-merak etme her patchde calısır),cast timers,scrolling combat text,decursive,Zassist,cooldown gösteren herhangi bir addon.ben sadece bunlarla oynuyorum ve her ihtiyacımı karsılıyor(gatherer,atlas,flıght map vs var ama mage e özel degıl)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Sheepwatch diye güzel bi addon var poly yaptıgın zaman hedefin ne kadar sure poly kaldığını üstte bir bar şeklinde kullanıcıya gösteriyor.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yanlız o addon cogu zaman zamanı tutturamıyor,özellıkle pvp de cok yanıltıyor,kullanmamanı tavsıye ederım kafan karısabılır[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 CountdownCount SCT SelfCast Wardrobe[signature][hline]Elonia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 zaten pvp de diilde pve de daha etkili sheepwatch[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar