Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Addon

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

Selam uzun bir aradan sonra bir kez daha wowa başlıyorum . Bir mage açmaya karar verdim , Pek çok addon araştırdım ama eminim bulmadığım daha ne güzel addler vardır . Sizden ricam ya hakikaten bu addon hayatımı kolaylaştırdı dediğiniz addonları belirtmeniz . Birde asıl ihtiyaç duyduğum şey mobla aramdaki mesafeyi gösterecek bir addon bu sayede çok daha verimli oynayabilirim . Şimdiden deneyimli mage arkadaşların yardımları için teşekkürler .
PS: Birde level atlamak ve grindingi kolay hale getirmek için hangi talentları almalı ?

[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

[Bu mesaj Dunedain tarafından 03 Ekim 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sana gereken en önemli 6 addon,discord action bars(mumkunse eskı surumlerını cek-merak etme her patchde calısır),cast timers,scrolling combat text,decursive,Zassist,cooldown gösteren herhangi bir addon.ben sadece bunlarla oynuyorum ve her ihtiyacımı karsılıyor(gatherer,atlas,flıght map vs var ama mage e özel degıl)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Sheepwatch diye güzel bi addon var poly yaptıgın zaman hedefin ne kadar sure poly kaldığını üstte bir bar şeklinde kullanıcıya gösteriyor.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...