Okeanos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Arkadaslar baslıkta belirtiiim gibi spawndan uzaklasan npclerin teleport cekip spawna geri gelmesi için ne yapmalıyım.. Ayrıca aradim aramadan ama bu konu ile ilgili bişiler bulamadım..Sonra arama yap demeyinde :) Birde Axis calısmıyor serverda clientten dolayı..Axis ten yapılmasi gerek bişi olursa genede soleyin ama homedis maxdist falam onlarla alakalı bişi olmamaıs lazım bu işin.. Simdiden saolun Saygılarımla..[signature][hline]Kara'larin Bittiği Yerde Karsina Ben Cikarim!!! OkeanoS
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 npc ye " home " verdigin zmn o koordinattan ayrılmıyor diye biliyorum.. yakınlarında dolasıyor.. gerekirse teleport oluyor..
Okeanos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Npcnin worldgem bitinemi home vericez.. yani su sekilde deilmi.. .xhomedist 1 vs.. ole denedim İnvalid dioda :)[signature][hline]Kara'larin Bittiği Yerde Karsina Ben Cikarim!!! OkeanoS
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yok npc nin kendisine. .set home xxxx,xxxx
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ama ztn anlaşıldıgı kadarıyla sen spawn koyuyosun . ee spawna maxdist verince ztn o uzaklaşmazki home a falan gerek kalmaz yani... .set morep x y z yap ve spawna ver. (worldgembite) x== min time y== max time z== max dist [Bu mesaj Chernobel tarafından 02 Ekim 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Okeanos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ama bu sefer npc repawn olduunda gene eskisi gibi olmazmı... bide o komutu ornek vererek yazarmısın su sekildemi yani.. .xhome 1 1 .xhomedist 1 1 Sole diyeyim misal adam im por atarak cekti npc yi belli bi zaman gectiinde otomatik olarak geri gelmesini istiyom ben yani sole anlatayım spawndaki yaratıkları bu sekilde cekiyolar sonra girip tamliyolar.. ama onların eski spawn yerlerine iinlanmasını istiyom ben :) saol cozucez bole giderse senle :) [Bu mesaj Okeanos tarafından 02 Ekim 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Chernobel, 02 Ekim 2005 20:36 tarihinde demiş ki: ama ztn anlaşıldıgı kadarıyla sen spawn koyuyosun . ee spawna maxdist verince ztn o uzaklaşmazki home a falan gerek kalmaz yani... .set morep x y z yap ve spawna ver. (worldgembite) x== min time y== max time z== max dist dikkatli oku
Okeanos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sonradan gordum onu deiştirdin sanırım yazını :)[signature][hline]Kara'larin Bittiği Yerde Karsina Ben Cikarim!!! OkeanoS
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Okeanos, 02 Ekim 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Npcnin worldgem bitinemi home vericez.. yani su sekilde deilmi.. .xhomedist 1 vs.. ole denedim İnvalid dioda :) .xhomedist 1 i spawna yapamazsın onu npcye yaparsın sadece. Spawn'a İse Sadece Axis ten. Dikkat Et Ordaki Npc Listesinin Altında Orginal Ayarlarında Yani Axisin ilk açtıgınız ayarında 5 Olarak Tanımlanmış. Onu 1 Yaparsan Sorun Kalmaz. Her Npc Spawndan Sadece 1 Adım Uzaklaşır. Çekerlerse Bile Belli Bir Süre Sora Teleport Olur.[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ?
death_bringer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Sphere.ini'ye biraz dikkat etseniz görürdünüz orda npc'nin spawnina rel por olmasiyla ilgili bölüm var LostNPCTeleport=
Öne çıkan mesajlar