Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Herkese merhaba bi sorum olucak seneye makine mühendisliği seçmeyi düşünüyorum ve bu bölümün ileride + ları ve - lerini merak ettim bana ne sağlayabilir bu bölümde okuyan varsa veya mezun olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim Düşündüğüm üniversite İTÜ şimdiden teşekkürler:)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 makina iyidir güzeldir ama bi bölümü üzerine mutlaka yoğunlaşman lazım. avrupa'da makina müh. diince dalga geçiyorlar. çünkü adamalr bu işin artık parça müh. lerini bile üretmişler. örn:buji müh. falan filan...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 itü makine müh te okuyorum =) yarın yazarım bişiyler şimdi uyumam alzım sabah autocad dersi var gümüşsuyunda =) bi kaç yere yazmış olmam laızm makine hakkında.sanırım uçak müh başlığı altında mı neydi bakarsın aramadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 adam itü makine de okuyor, karı kız peşinde koşturmaktan bişeyden haberi yok, sen dinleme darestanı boşver :) ehuehu[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ilerde +si makine muhendisi olucan, ise filan girersin. ne -si olcak ki bi bolum bitirmenin?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 itü makine iyidir :) geçen sene en çok istediğim yerdi, olmadı. :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 mortis te boğaziçi sosyolojide okuyor ama sosyallikle alakası yok ;) itü makine güzeldir evet,ancak özel üniler kadar imkanımız yok.gerçi koccaman bir fakültenin bize ait olamsı hoş bişey.şehir içinde olamsıda ayrı bir avantaj,eğer makina konusunda eminsen bence itüye gelmelisin,diğer alternatifleri boşver en köklü makina okulub urası.fakültenin içinde küçük bi fabrika gibi bi yerd evar :) bekleriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 itü boğaziçi makina dıyorum baska bısey demıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 itü makine rulazz.. boğaziçide falan makine okuma..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaptığın işten zevk al arkadaşım en çok neyden zevk alıosan onu yap ilerde hayal kırıklıgına meydan verme kardeş[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tabiki de itü makina başka yere mi gideceksin bi de makina da :D darestan nasıldı dekanımızın sunumu ben çok etkilendim ya itü makinayı bi daha sevdim yani bu arada bu sene gelmedin de seneye gelirsen haberimiz olsun...[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hee güzeldi =)şirin bir adammış dekan. itü makine den çok memnunum ben gerek ortam oslun gerek arkadaş çevresi olsun imkanlar olsun itü güzel yani,makine ayrı bir güzel. Bekliyoruz herkesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu sene hazırlıktayız seneye başlıycam inşallah itü makineye. kime sorsam çok zor bölüm dediler vala biraz korktum açıkçası[signature][hline] [b]Server: Xigenon ID: Sungur Nation: Karus Lvl: 6x Speciality:Shadow Wain Clan: - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sana tavsiye deli gibi ingilizce ve bilgisayarın olsun ve bölümde ilkler de ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 off 2 sene önce salaklık yaptım girmedim bu bölüme itü makineyi kazamıştım salak gibi babamın sözünü dinledim bu sene kazanırsam direk atlıcam hakkaten nasıldır boğaiçinde müh.lik okuma diyolar ama sizce o kadar kötü mü boğaziçi ? Bölüm makine müh. ya da elektronik[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kötü olur mu be boğaziçi mühendisliklerde itüden her türlü iyidir bi kere boğaziçinde %100 ingilizce okuyorsun, itüde ise derslerin %30'u ingilizce. fark burada belli oluyor zaten. ama odtü mü boğaziçi mi dersen odtü derim mühendislikte. itü de iyidir işte de, boğaziçi kadar değil. boğaziçi'ni kötülediklerine bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sırf ingilizce olarak düşünme ama tercümanlığa mı giriyoruz öğretim görevlileri yapılan bilimsel araştırmalar filan olarak düşün sonuçta birisi teknik üniversite diğeri sözel ağırlıklı bi üniversite sadece adı var diye düşünüyo bazıları boğaziçini[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 adı bıle yeter boğaziçinin ya en yuksek puanlılar gıttığıne gore bı bıldıklerı wardır dımı? kardeşim boğaziçi bılgsayar muh de we bence eğitim kalıtesı cok yuksek bı okul sosyal yonden de zırwede!!!!!![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuccar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben yıldız makinedeyim ama itü elektronik te okuyan arakdasımın diferansiyel denklemler dersinin hocası,"bakın arkadaslar ben bogaziçi makineden mezunum,odtü yü de biliyorum ama en iyisi İtü" diyor...ki adamın konusması da zaten yarı ingilizce yarı türkçe imiş..yurtdısında fln calısmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: taz, 28 Eylül 2005 23:18 tarihinde demiş ki: kötü olur mu be boğaziçi mühendisliklerde itüden her türlü iyidir bi kere boğaziçinde %100 ingilizce okuyorsun, itüde ise derslerin %30'u ingilizce. fark burada belli oluyor zaten. ama odtü mü boğaziçi mi dersen odtü derim mühendislikte. itü de iyidir işte de, boğaziçi kadar değil. boğaziçi'ni kötülediklerine bakmayın :) bu ne biçim bir mantıktır ingilizce öğrenmekle dersini ingilizce okumak farklı şeyler.boğaziçinde dersler ingilizce diye bizdekinden (itü) daha ii mi oluyor otomatik olarak? ben boğaziçinin kalitsini tartışmıyorum ama sırf isim için daha ii eğitim sunan itü odtü gibi mühendislik alanında boğaziçiye fark atan bir okul yerine boğaziçi makineye giren insanlara hayret ediyorum.[signature][hline] "Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur." [b] Mustafa Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 itünün ingilizcesi yüzde 33 ama adam gibi öğretiyolar ayrıca boğaziçinin mühendislikleri 5 para etmez bunu bilir bunu söylerim sadece adı var biaska da bi boku yok İTÜ rullllzzzz mühendislikte 1. odtü 2. İTÜ[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 boğaziçi mühendis yetiştirmez mühendisleri yönetecek idareci yetiştirir... bu nedenle en gral boğaziçi[signature][hline] yorgun bitkin :down: ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yemişim boğaziçini. o akdar ingilice okumak istiyorsan ingilterede dil okuluna git,mühendis oluyorsun ing öğretmeni olmuyorsun. ha sana şunu söyliyim o termodinamik dinamik ısı geçişi vs gibi bomba dersleri ing alırsan ne kadar öğreneceksin?itüde ing olan dersler ztaen ya fizik ya mat falan öyle ağır mühendislikderslerini ing vermezler burada,çünkü müh yetiştiriyo.Yönetici adayıymış vs miş traş bunlar,gider en kral yerde mba yaparım abi yönetici olacaksam. Ha bide benim dayım 1991 İtü makine 1. si,şimdi fabrika müdürü.buda kapak olsun itüden yönetici olunmaz diyen arkadaşlara. Herkeste isteidği okulda mühendis olsun,boğaziçiye b.k attığım yok,ama madem okadar ileriler müh araştırmalarında,bakın abkalım öğreim görevlisi sayısında hangisi fazla.itünün tek müh fakülteisnde 5 farklı dal var,bizde her mühendisliğin ayrı ayrı binası vs. var.zaten itü makinanın içine iyice bir girin bahçedekki uçağı görün sonra içeridekif abrikaya girin sonrada kantine girin başka yere gitmek istemezsiniz.budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Türkiye nin gelmiş geçmiş en iylerinden biri erbakan bilen bilir panzer tanklarının baş mimarıdır kendisi itü makina dan mezun zor dersler içinde de akışkanlar mekaniğini unutmamamk lazım bence[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yani itü makina bir çok boğaziçilinin de kabul edeceği gibi boğaziçinden iyidir ya boğaziçinin yüksek puanlarla almasının sebebi de az kişi alması normalde bizim kadar kontejyan alsa nasıl olurdu puan merak ediyorum eğer odtü istanbulda olsa en iyi mühendislikler odtüde derdim ama itü istanbulda olduğu için en iyi itüdür sadece kimya mühendisliğinde boğaziçi itü den iyidir İTÜ rullzzz....[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar