Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burası kucukyalı ve hava manyakkkk kıpkırmızıı cokk guzel ya[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
şu an hava acaip bişi rengini tonunu filan anlatamam...hayran oldum çıkıcam...[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
Mesaj tarihi:
offf hasta olmasam cıkar bu kızıllıgı cekerdim..offf keske hasta olmasaydım[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
ya siz erken başlamışınız hasta olmaya...biraz daha bekler insan durun daha..[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
Mesaj tarihi:
şu anda izmir'de o kadar güzel bir manzara var ki. gözlerim yaşardı dersaneden dönerken.

hatta ve hatta "bu sabah yağmur yağar istanbul'da" diyesim geldi, ama izmir'de oturuyorum. uysa da uymasa da fakat.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
keşke çıksaydım dışarı..yağmura karşı aşırı sevgim var..[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
Mesaj tarihi:
Bursa bulutlu ve serin.
Her an yağmur yağabilir havası var.[signature][hline]
Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana

• Yeni Oluştur...