Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda yağmur

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

antalyada durdu yaa gene yağsın gene yağsın yarın da yağsın!!

edit: keşke başka bişe isteseymişim...[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ...
i am from garbage

[Bu mesaj pogodi tarafından 02 Ekim 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tenis antremanım yalan oldu[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

iddaa yatırmaya gidiyodum sırılsıklam oldum.oldum olası sevmem yagmuru zaten[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Çiftehavuzlar'da selimsi su akıntıları var. Ağaçlardan kopan küçük meyveler suda sürükleniyolar. Ve bir kanalizasyon deliğinden sular taşıyor. Görülmeye değer bir görüntü. Çok deli yağmur yağıyor. :) Severim izlemeyi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ve bostancı..

Tüm dünyayı örten karabulutlar burayada geldi ve güneşi engelledi. Şu an için ileri derece silahlarını kullanmadılar. Islatıp, elektrik veriyorlar bazende soğuk rüzgarler estirip bağışıklık sistemlerini bozuyorlar.

Umarım bu kabus uzun sürmez, aksi halde insan ırkının sonunu görebilen şanslı(!) kişilerden olacağız.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 02 Ekim 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
nileppezdel Çiftehavuzlar'dan bildiriyor. Şu anda burada da durum farklı değil. Sağanak yağış ve şiddetli gök gürlemeleri etkisini gösteriyor. :D

:-)[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...