Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tsubasa'yı hatırlıyormusunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi ara sabahleyin izlerdik cizgi filmin tam adını hatırlamıyorum ama.neyse herangi bi site bilen warsa bu konuda cekinmesin soolesin

::Tsubasa forever::[signature][hline]bende BAL'lıyım (sadece BAL'lılar anlar)
Mesaj tarihi:
inisli cıkıslı sahaları..
15 dakika asagı inmeyen topları..
sapkalı panter kaleci vakabayasi yi..
unutmak mumkun mu :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
Hatırlamazmıyım beeee..
Adam topu alırdı defanstan koşmaya bi başlardı,çizgi film biterdi daha orta sahaya yeni gelirdi :)
Ama güzeldi be o şutları yokmuydu.
Top ortadan yanlara doğru yamulurdu falan filan..[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda...
Mesaj tarihi:
ahh ahh bi tsubasayı unutamadım bi de o ikiz oyuncuları biri orta yapardı oteki direğe sıcrayıp ordan da havaya sıcrayıp gol atardı bak gozumun onune geldi şimdi de soole bi garip oldum[signature][hline]bende BAL'lıyım (sadece BAL'lılar anlar)
Mesaj tarihi:
koş koş bitmeyen saha adamlar neler neler düşünürdü topla koşarken tabi sahayı çizerken dünyanın yuvarlak olduğunuda unutmamaları çok şıktı yane[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
kendi açtığı ortaya kendi rovaşata çekerdi... Heyt be[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
onun mu son bölümünde böle rakip takımın 10 kişisiyle aynı anda kafa topuna çıkıodu bu direkten felan zıplayarak 10 kişi bi tarafta bu bi tarafta ama atıodu oglünü tabiiki o tusubasamıydı benjaminmiydi benjamindi galiba akula felanda vardı o daha yönlü bi topçuydu[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
said:
Masteis, 24 Eylül 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
kendi açtığı ortaya kendi rovaşata çekerdi... Heyt be

+1 denedim ben onu olmuyo öyle şey :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
said:
maelstrom, 24 Eylül 2005 07:26 tarihinde demiş ki:
said:
Masteis, 24 Eylül 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
kendi açtığı ortaya kendi rovaşata çekerdi... Heyt be

+1 denedim ben onu olmuyo öyle şey :D

Zaten yapabilen varsa söylesin ona şöyle anime tadında bir film çekelim.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Mesaj tarihi:
cocuklukta izleniyordu ama artik izlenmez. çok basit bir yapım bence.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
bu tsubasayla ilgili ilk topic mi burda aaaaaa tsubasa nasıl unutulur yaa hangimiz izlemedik yalan soylemeyin şimdi[signature][hline]Remember, respect is everything!
Mesaj tarihi:
Tsubasaya benzeyen,konusu nerdeyse aynı olup,karakterlerinin adının farklı olduğu bi çizgi daha vardı .. Hatta Ceasar,Eric falandı adları o çizgi filmin adi neydi ya :( ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
tsubasanin hikayesini hala hatirlarim topla oynarken kamyon carpiyo top onunde oldugu icin hayati kurtuluyo sonrada o topu birakmiyodu acayip güzel hareketlerde vardi futbol hastas1 oldugum için bende hep disari çikip denemeye çalisir sonunda her tarafim yara icinde eve dönerdim :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Mesaj tarihi:
Kartal vurusu var top boyle 300 metre yukarı cıkıyordu sonra kaleye mermı gıbım gırıyordu.zuhzuh[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
  • Yeni Oluştur...