Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tsubasa'yı hatırlıyormusunuz?

che91

Öne çıkan mesajlar

ahh ahh bi tsubasayı unutamadım bi de o ikiz oyuncuları biri orta yapardı oteki direğe sıcrayıp ordan da havaya sıcrayıp gol atardı bak gozumun onune geldi şimdi de soole bi garip oldum[signature][hline]bende BAL'lıyım (sadece BAL'lılar anlar)
Sosyal ağlarda paylaş

onun mu son bölümünde böle rakip takımın 10 kişisiyle aynı anda kafa topuna çıkıodu bu direkten felan zıplayarak 10 kişi bi tarafta bu bi tarafta ama atıodu oglünü tabiiki o tusubasamıydı benjaminmiydi benjamindi galiba akula felanda vardı o daha yönlü bi topçuydu[signature][hline]can't settle the area
Sosyal ağlarda paylaş

said:
maelstrom, 24 Eylül 2005 07:26 tarihinde demiş ki:
said:
Masteis, 24 Eylül 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
kendi açtığı ortaya kendi rovaşata çekerdi... Heyt be

+1 denedim ben onu olmuyo öyle şey :D

Zaten yapabilen varsa söylesin ona şöyle anime tadında bir film çekelim.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

cocuklukta izleniyordu ama artik izlenmez. çok basit bir yapım bence.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

tsubasanin hikayesini hala hatirlarim topla oynarken kamyon carpiyo top onunde oldugu icin hayati kurtuluyo sonrada o topu birakmiyodu acayip güzel hareketlerde vardi futbol hastas1 oldugum için bende hep disari çikip denemeye çalisir sonunda her tarafim yara icinde eve dönerdim :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...