che91 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bi ara sabahleyin izlerdik cizgi filmin tam adını hatırlamıyorum ama.neyse herangi bi site bilen warsa bu konuda cekinmesin soolesin ::Tsubasa forever::[signature][hline]bende BAL'lıyım (sadece BAL'lılar anlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrinda Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kim unutabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 alkış[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 23 Eylül 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu arada www.google.com'dan "captain tsubasa" şeklinde aratırsan ilgili bikaçyüzbin site bulabilirsin..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Hey gidi günler hey![signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 1 hafta içinde orjinal DVD'leri elimde olacak bakalım...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 inisli cıkıslı sahaları.. 15 dakika asagı inmeyen topları.. sapkalı panter kaleci vakabayasi yi.. unutmak mumkun mu :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Hatırlamazmıyım beeee.. Adam topu alırdı defanstan koşmaya bi başlardı,çizgi film biterdi daha orta sahaya yeni gelirdi :) Ama güzeldi be o şutları yokmuydu. Top ortadan yanlara doğru yamulurdu falan filan..[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ahh ahh bi tsubasayı unutamadım bi de o ikiz oyuncuları biri orta yapardı oteki direğe sıcrayıp ordan da havaya sıcrayıp gol atardı bak gozumun onune geldi şimdi de soole bi garip oldum[signature][hline]bende BAL'lıyım (sadece BAL'lılar anlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Belki okadar güzel değildi ama o yaştayken çokgüzel geliyordu yaf.[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: wook, 23 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki: inisli cıkıslı sahaları.. .. istanbul park gibiydi vala[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 koş koş bitmeyen saha adamlar neler neler düşünürdü topla koşarken tabi sahayı çizerken dünyanın yuvarlak olduğunuda unutmamaları çok şıktı yane[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hatırlanmaz mı yaa sabah kalkardım izlemek için ^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Heey hey orda bi tane arap çocuk wardı ona aşıktım ben sempati işte naaparsın[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kendi açtığı ortaya kendi rovaşata çekerdi... Heyt be[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 onun mu son bölümünde böle rakip takımın 10 kişisiyle aynı anda kafa topuna çıkıodu bu direkten felan zıplayarak 10 kişi bi tarafta bu bi tarafta ama atıodu oglünü tabiiki o tusubasamıydı benjaminmiydi benjamindi galiba akula felanda vardı o daha yönlü bi topçuydu[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Masteis, 24 Eylül 2005 01:19 tarihinde demiş ki: kendi açtığı ortaya kendi rovaşata çekerdi... Heyt be +1 denedim ben onu olmuyo öyle şey :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: maelstrom, 24 Eylül 2005 07:26 tarihinde demiş ki: said: Masteis, 24 Eylül 2005 01:19 tarihinde demiş ki: kendi açtığı ortaya kendi rovaşata çekerdi... Heyt be +1 denedim ben onu olmuyo öyle şey :D Zaten yapabilen varsa söylesin ona şöyle anime tadında bir film çekelim.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 cocuklukta izleniyordu ama artik izlenmez. çok basit bir yapım bence.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu tsubasayla ilgili ilk topic mi burda aaaaaa tsubasa nasıl unutulur yaa hangimiz izlemedik yalan soylemeyin şimdi[signature][hline]Remember, respect is everything! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tsubasaya benzeyen,konusu nerdeyse aynı olup,karakterlerinin adının farklı olduğu bi çizgi daha vardı .. Hatta Ceasar,Eric falandı adları o çizgi filmin adi neydi ya :( ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 benjamin.ah o daha süperdi de yayında bayadır yok.olsada izlesek.:([signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 tsubasanin hikayesini hala hatirlarim topla oynarken kamyon carpiyo top onunde oldugu icin hayati kurtuluyo sonrada o topu birakmiyodu acayip güzel hareketlerde vardi futbol hastas1 oldugum için bende hep disari çikip denemeye çalisir sonunda her tarafim yara icinde eve dönerdim :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 futbolcu deilmiydi o. her gidi günler hey. birde jiban vardı tanıyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kartal vurusu var top boyle 300 metre yukarı cıkıyordu sonra kaleye mermı gıbım gırıyordu.zuhzuh[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar