Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liverpool - Chelsea [ Premier League ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son maç golsüz berabere bitmişti.Şampiyonlar liginde biliyosunuz.Bakalım bu hafta Anfield de eşitlik bozulucakmı..
Chelsea alır artık diyorum.. =)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
tv8 canlı yayınlıyor.
guzel mac olcak.
haftaicindeki sampiyonlar ligi grup macı 0-0 bitmisti.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
saat 18.00 de.. tv 8 veriyo..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
liverpool 1- chelsea 2[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 02 Ekim 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
tv 8 ' den baska bır kanal vermıyor mu ?

vermiyo diye biliorum[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
çelsi almalı[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
yalnız bir maç bu kadar mı kötü anlatılır?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
hangi kanal[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
tv8[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...