unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Olivies, 02 Ekim 2005 18:16 tarihinde demiş ki: neden gereksiz olsun? neye göre gereksiz kısaca? bırakın artık millete sataşmayı.. sen cokmu gereklisin bu forumda olmazsan olmuyomu diye geldin buraya? yeter artık okumayacam bu forumları hep aynı tarz insanlar aynı tipler aynı muhabbet ALlah askına bole bin tane topic var..sırf topic acmak için acıyolar.satasmıyorum..satısmak istesem daha baska yazardım.direk "sen cok mu gereklisin" olayınada girme.okumazsan da okuma .[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 1-eminem-stan 2-craig david-sting-rise and fall 3-james blunt-goodbye my lover 4-sugababes-too lost in you 5-sagopa kajmer-vasiyet
xarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 nightwish - astral romance stratovarius - black diamonds steve vai - babushka stratovarius - 4000 rainy nights sonata arctica - broken edit: v deil c edit 2: bold deil small [signature][hline]harbi? [Bu mesaj xarion tarafından 02 Ekim 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj xarion tarafından 02 Ekim 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
NoS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gnr-estranged gnr-november rain judas priest-angel pain of salvation-second love metallica-one (daha gnr gider böyle ama 2 tane yeter dedim)[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Jester Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 In Flames - Moonshield In Flames - Colony In Flames - Only For The Weak In Flames - Trigger In Flames - Ordinary Story[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust.
Slat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 jester yeterrr bi kere de in flames harici bir parça dinle değişiklik olur belki hoşuna gider eheh :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Polly, 02 Ekim 2005 16:52 tarihinde demiş ki: In Flames - Moonshield Metalica - Unforgiven 2 Green Day - When I Come Around Nirvana - Smells Like Teen Spirit RedHot - Dont Forget Me [signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Aslinda yazdigim her grubun sarkilarini cok seviyorum ama her gruptan 1 tane yazmak istedim: 1)Demons&Wizards:The Gunslinger 2)Blind Guardian:Noldor(Dead Winter Reigns) 3)Iced Earth:The Coming Curse(Alive in Athens'den) 4)Nightwish:Wanderlust(live) 5)Haggard:Awaken Centruies[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender The Servant of Dark Saga
Jester Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Slat, 02 Ekim 2005 20:16 tarihinde demiş ki: jester yeterrr bi kere de in flames harici bir parça dinle değişiklik olur belki hoşuna gider eheh :) eheh hocam bir suru dinledigim grup var in flames dısında, ama artık muzik benim icin "in flames" ve "digerleri" olarak ikiye ayrılıyor, o yuzden boyle :)[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Blind Guardian-Mordred Song ( Acoustic Edit.) Dark Tranquillity-Edenspring (alçak kanıma girdi) İron Savior-Star Born (jump to the star ; jump to a land...) Apocalyptica-No Education Ophaned Land-Nora el Nora Ayrıcaaaa... Oyun Müzikleri kategorisi ekliyorum. Arcanum'un oynadım yıllar boyunca bana eşlik eden o muhteşem müziklerini özel bir bölüme yerleştiriyorum.Zaten No Education'u benim için özel yapan da Arcanum'u hatırlatması bana.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyormuşum...
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 * Sonata Arctica - Letters to Dana ve Replica (ve aslında tüm şarkıları * In Flames - Jester Script Transfigure * Dark Tranquillity - The Gallery * Katatonia - Teargas * Lake of Tears - Twilight ve Homecoming * Opeth - To Bid You Farewell 6 oldu ama hiç birinden vazgeçemem.[signature][hline]Trust No One
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 The Gallery'i albüm olarak mı seviyorsun yoksa sadece şarkıyı mı?? Bi de albümse en güzeli hangisi sence :) Arada Letheeeii diye böğüresim gelse de Edenspring bana anlaşılmaz bir biçimde çocukluğumu haırlatıyor.Yanılmayorsam gitar soloları yüzünden.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyormuşum...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Distillers - City of Angels Distillers - L.A GirL Distillers - Hall of Mirrors Distillers - The Blackest Years Distillers - i am a Revenant[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bir parçayı diğerinden ayrı koymak istemiyorum. Ayrım yapamam. :)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 System Of A Down - Question! System Of A Down - Radio/Video System Of A Down - Aerials System Of A Down - Chop Suey System Of A Down - Toxicity ve diğer parçaları hepsi mukemmel[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Dimmu borgir- hybrid stigmata Dimmu borgir- kings of the carnival creation Dimmu borgir- puritania Cradle of filth- black metal Cradle of filth- dusk and her embrace[signature][hline]Deli333
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: mADmaXimus, 02 Ekim 2005 21:25 tarihinde demiş ki: ve diğer parçaları hepsi mukemmel Kendimi tutiyimde tartışma çıkmasın, topic bozulmasın.
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: deadwoll, 02 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: The Gallery'i albüm olarak mı seviyorsun yoksa sadece şarkıyı mı?? The Gallery albumu aşmış yarmış olayı bitirmiş bi albumdur. Tum metal otoriteleri tarafından begenılmıs bı albumdur. Gerçektende harika, muthıs bı album benım ıcın tum sarkılar oyle[signature][hline]Trust No One
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Gökhan Kırdar - Fayton, Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem, SAgopa Kajmer - Vasiyet, Rafet EL Roman - Bana Sen Lazımsın, Grup 84 - Masum DEğiliz[signature][hline]-Pessimist Style-
ValerJ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ja rule&fat joe&jadakiss-New York 50 cent-just a little bit Cem karaca-tamirci cıragı fat Joe&ramy-lean back Cartel-cartel
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 cem karaca-ıslak ıslak dio-holy diver skidrow-18 and life audioslave-beyourself replikas-seyyah suan icin bunlar en azından :)
tunca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 iron maiden - dance of death demons&wizards - path of glory pain of salvation - martius/nauticus ii manowar - warriors of the world united rhapsody - holy thunderforce degisken aslında baya degisebilir yani 5 tane sıgdırmak zor =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: BlaCk, 02 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: said: deadwoll, 02 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: The Gallery'i albüm olarak mı seviyorsun yoksa sadece şarkıyı mı?? The Gallery albumu aşmış yarmış olayı bitirmiş bi albumdur. Tum metal otoriteleri tarafından begenılmıs bı albumdur. Gerçektende harika, muthıs bı album benım ıcın tum sarkılar oyle iyi iyi de bi de bizim komşuya söylesen onu :) gece duvarı yumrukladı dinlerken.Neymiş uyuyamıyolarmış.
Öne çıkan mesajlar