Stinkycactus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hala almak isteyen olur mu bilmem ama yinede şanısımı deniyeyim,açıp içine bir göz attım o kadar.Satıyorum 70 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ne satıyon hangi server lvl kaç açıklama yapsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Stinkycactus, 30 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki: açıp içine bir göz attım o kadar. Bence yeterince açıklamış. 70YTL ye Lvl 60 beklemiyorsun herhalde[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sana yetrli gelebilir fakat bana yeterli gelmiyor. US-Eu hangisinde acc var onu bilmek istiyorum ama senin için farketmiyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 başlıkta US yazıyor zaten...[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 "hangi serverda lvl kac karakter var yada varmı " sorulmak istenen soru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Stinkycactus, 30 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki: açıp içine bir göz attım o kadar. adam o sorunun cevabını başta vermiş zati. yani acc yok gibi bişimiş, öylesine bi char açıp bakmış sanki yada bilmiyom ben öyle anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar