Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece gece can sıkıntısı fln derken...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sabah okul var, bir sürü iş var bi o kadarda ödev var derken bıraktım uğraşmayı. Aklıma bişi geldi böyle renkler listelensin ben üstüne tıkınca renk kodunu alayım gibisinden oturdum yazdım bişiler. Sonra test ederken bi baktımki aşağıdaki gibi fraktalımsı bişi çıkmış ortaya :

Ööle işte ...

edik : beklemiodum ben bööle bişi. şaşırdım ama hoşumada gitti ondan koydum. başka bi amacı neyim yok yani : )[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu

[Bu mesaj Zopik tarafından 03 Ekim 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
tabi görsel sanatlara igreiyo bu taşırlar umarım[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
sayfayı aşağı yukarı sallıyınca dalgalanıomuş gibin oluo:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
fraktal nedir?[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Mesaj tarihi:
said:
fraktal parçalanmış ya da kırılmış anlamına gelen latince -fractus- kelimesinden gelmiştir . ilk olarak 1975’de polonya asıllı matematikçi beneoit b. mandelbrot tarafından ortaya atıldığı varsayıır . kendi kendini tekrar eden ama sonsuza kadar kuculen sekilleri , kendine benzer bir cisimde cismi oluşturan parçalar ya da bileşenler cismin bütününü inceler. düzensiz ayrıntılar ya da desenler giderek küçülen ölçeklerde yinelenir ve tümüyle soyut nesnelerde sonsuza kadar sürebilir; tam tersi de her parçanın her bir parçası büyütüldüğünde , gene cismin bütününe benzemesi olayıdır . ornekler de kar tanesi ve ağaç kabuğudur..
[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Mesaj tarihi:
:D adam açıkladı yaw latince fln heheh[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 03 Ekim 2005 03:24 tarihinde demiş ki:
said:
fraktal parçalanmış ya da kırılmış anlamına gelen latince -fractus- kelimesinden gelmiştir . ilk olarak 1975’de polonya asıllı matematikçi beneoit b. mandelbrot tarafından ortaya atıldığı varsayıır . kendi kendini tekrar eden ama sonsuza kadar kuculen sekilleri , kendine benzer bir cisimde cismi oluşturan parçalar ya da bileşenler cismin bütününü inceler. düzensiz ayrıntılar ya da desenler giderek küçülen ölçeklerde yinelenir ve tümüyle soyut nesnelerde sonsuza kadar sürebilir; tam tersi de her parçanın her bir parçası büyütüldüğünde , gene cismin bütününe benzemesi olayıdır . ornekler de kar tanesi ve ağaç kabuğudur..

teşekkürler..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Mesaj tarihi:
totalwar-barbarian invansion ı yükledim ama şimdi de rome a giremiyorum. yüleme ekranından geri ana menüye atıyor.
ne yapmam gerekiyor beyler[signature][hline]www.atitd.com
info.atitd.net/
wiki.atitd.net/tale2
Mesaj tarihi:
Hmm.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 03 Ekim 2005 05:50 tarihinde demiş ki:
bikgisayar oyunları bölümüne gitmen gerekiyor.

heuhuehu :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...