WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Arkadaslar öyle bakınırken aşagıdaki linkte gordugunuz ilana denk geldim. http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=747289 Bu ilanı bir inceleyin bakın bakalım burdaki ofsaytı farkedeckmisiniz ? Hadi size ufak bir ipucu. Bu ilanı verenlerin kendi dukkanları varmıs gitti gidiyorda. [spo1=İşte bu cümleye dikkat]Orjinal, Lütfen bu aracı sitede satılan kalitesiz oyuncaklarla kıyaslamayınız[/spo][signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bizim vakit geçti bea :-)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 çok sınırlı sayıda[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 güzel oyuncak :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 tek fonksiyonlu mu bu?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Gecen ay teknosada gormustum aynısından.Tek fonksıyonlu dıe bılıorum ama fazla ıncelemedım.[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Amaan ne salak bişeymiş. Bunlardan 3 arkadaş alıyosun. Bunun pisti var özel,3 şeritli yol var. Yolların aralarında duvarlar var,virajlarda dönmesini sağlıyo. O piste veriyosun parayı sonra 3 kişi piste koyup yarıştırıyosun. Küçükken bunun gibi kumandali yarış setlerim vardı,arabaları koyardık manyetik yola basınca giderdi. Onları tercih ederim...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion
nvda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bu site güvenilir mi? Çok komik rakamlara giyim ürünleri var. Örneğin 200milyonluk gömleğin 30 milyona satılması gibi...
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ben denemedim hic ama ilk defa dun aksam bir urune teklif verdim ve bende kaldı.Parayıda yolladım bakalım urun ne zaman gelecek.[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi
Öne çıkan mesajlar