Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One(!) Bottle To Rule The Sign!

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

i,Mumi the bottle(!!) master,i salute thee with the sign of us!

Write my name,mark my words...

;) [Mart civarı çekildi bu resim]

-Alo belediye mi?Çöp atacaktımda adam için yardıma ihtiyacım vardı,yardım edebilirmisiniz acaba?[signature][hline]i was born ready...Human not anymore..
5000 km back and i will not mercy!

Sosyal ağlarda paylaş

Maden suyu ile yaşıyorum ben.Maden suyu kıyılarında ve suyunun çıktığı madenlerde..

Kola yok,Fanta yok,kahve fincanlarına izin verilmezdi[odayada sığmazlardı,artı yeteri kadar yoklardı]Sprite yok.

Zararı en az olan,azda olsa tükettiğim tek şey maden suyu..

Öyle uzun sürede odada birikmelerinden kaynaklı normalde 2 ayda felan içtim hepsini sanırım :p

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 03 Ekim 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizceye 2 veiryorum abi :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Mumi de geri döndü helal ossun :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

koşun koşun mumi ingilizce konuşuyo....

e yokki bi hata baktım şimdi gayte düzdün.

ters şişe cidden şık olmuş ama ışık yetersiz, renkler mavisiz, kadrazlar kablosuz güzel.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

pedal ceviremicek hale geldigin zaman yasamanin anlami kalmaz mi mumicim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Ölene kadar çevirme imkaanım olacak sen merak etme!
Mezarda bile çevireceğim...
Dağlar erirken akan sularla,
Rüzgar kumları bir uçtan diğer ucuna taşırken dünyanın,
Tüm ateşler sönüp dünya buzdan bir kristal halini dahi aldığında...
Yine çeviriyor olacağım,belki burada değil ama,
Orada,
Sadece olduğum o anlarda,bıraktığım teker izlerinde,lastik parçalarında,kan damlalarında..
En hüzünlü anımda yanımda olan can dostumla gözyaşlarımı ve belki son nefesimi bile paylaşırken...
Sonuna kadar çevireceğim ben,
Hissettiğim ruhuyla,her zaman "O" benim yanımda olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...