Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz olsanız ne konusurdunuz?

dynasty

Öne çıkan mesajlar

seni seviyorum ama çok degil de al sana 1 hafta tartıscak şey[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gundur girmiyorum gene dagitmissiniz.. Toparlanin bakim soyle.. efendi efendi konusun..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi siz artık sevgili olmuşsunuz falan ama,

said:
Mantar, vakt-i zamanında konuyla alakalı tutorial hakkında demiş ki:
bu tutorialdan önce şöyle bir soru geliyor akıllara;

Her kızla konuşmak zorunda mıyız?

Yani olay biraz da 'zorunda hissetme'.

Eğer bir kızla tanışıyorsan ve paylaşımın varsa kendini zorlamana gerek kalmaz, konuşursun zaten.

Ama tanımadığın bir kızla kendini 'konuşmak zorunda' hissedersen iş zor.

Veya şöyle söyliyim, yeni tanıştığın bir kızla (veya erkekle) ilk cümlelerden sonra sohbet tıkandıysa zorlamanın alemi yok. Paylaşım olmayan yerde

konuşacak şey de olmaz.

(Biraz derinleşelim etimolojik olarak :P) Zaten konuşmak dediğimiz eylem işteş bir eylemdir. Aynı 'bakışmak', 'sevişmek', 'dövüşmek' gibi. Ama siz karşı tarafın düşüncesini gözardı eden bir tutorial istiyorsunuz yani 'karşı taraf ne düşünürse düşünsün ben onu konuşturabileyim doktor' diyorsunuz. Hal böyle olunca doktorun vereceği ilaç sadece sizin dilinizi açar, karşı tarafın dili yine karşı tarafın egemenliğinde.

Sonuç olarak 'konuşmak' için iki tarafın da 'konuşmak istemesi' gerekir. Tek sizin çabanızla bu iş yürümez. Nasıl ki siz birisine baktığınızda karşı taraf bakmıyorsa 'bakıştık', siz birini sevdiğinizde karşı taraf sevmiyorsa 'seviştik', siz birini dövdüğünüzde karşı taraf bişey yapmıyorsa 'dövüştük' diyemiyorsanız, karşı taraf konuşmak istemedikçe onunla 'konuşacak' bir şeyler bulmaya çalışmanız da nafile olur.
[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Sosyal ağlarda paylaş

Mantar konusmadan da bir şeyler olabilir..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 02 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
olivies bi defol ya 120 postu war gelmis akil verio

bu nedir ya ? post sayısına göre mi dinliyoruz artık insanları alın erutan 10k postu vardı uçtu gitti insan olun insan.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 03 Ekim 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
Mantar konusmadan da bir şeyler olabilir..

gayet tabii..benim bahsettiğim de konuşmak zorunda hissetmenin saçmalığı zaten..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...